1ÅR!

Publicerad 2011-05-29 22:45:29 i Högtidligt,Måste ju oxå gratta den här lillfisen som har födelsedag idag :)
Imorrn kommer hon, hennes storebror och mamma hit på besök och stannar till onsdag = MYS!

Men nu är det sängdags!

Sov gött, dröm sött!


Mor lilla mor!

Publicerad 2011-05-29 21:42:29 i Högtidligt,Antar att många av er (eller hoppas iaf) har firat er mamma idag på Mors dag?! Egentligen ska det väl inte behövas en speciell dag för att man ska visa sin uppskattning till sin mamma men då jag själv glömmer det i vardagen är det perfekt med en sån här dag så man får tummen ur på ngt sätt... 
Jag har inte vart den lättaste dottern tror jag genom åren, och är väl inte det fortfarande hlr men jag kan ju säga att vår relation är tusen gånger bättre nu än när jag var 15 iaf... hujeda mig!

Nu pratar jag nästan med mamma varje dag, ibland fler än en gång och hon är min levande receptbok som jag ringer till när jag behöver hjälp med matlagning. I helgen har dock mamma och pappa hälsat på min syster och hennes familj så syster har fått representera syskonskaran i uppvaktandet :)

Älskar dig mamsen!Hur viker du...?

Publicerad 2011-05-27 09:17:11 i Bilder,I vår familj dricks det en heeeel del mjölk, för att inte säga massor! Lägg till att jag är noga med att återvinna  och då blir det en hel del kartonger. Viker man på detta sätt spar man iaf massa plats och får i hur många paket som helst (nästan) innan man måste åka och slänga, istället för att inte platta till dem överhuvudtaget och få plats med typ fyra.

Vill man kan man ju alltid ta tid på hur lång tid det tar att vika ihop? :)

V.38!

Publicerad 2011-05-26 22:46:16 i Lillnorpan,Vecka 38(37+0)

Kroppen:
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.
 
Barnet:
Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång. 

Jag:
Mår prima :) Större såklart, och lite sammandragningar då och då men det hör väl till?! Faktiskt sovit med endast 3 kuddar istället för 5 så det är ju oxå bra! Funderar mycket över förlossningen och hur den kommer bli men kommer bara fram till att det jag kan va helt säker på är att den inte kommer att bli som jag vill/tror ;)


Hjärteband

Publicerad 2011-05-26 10:28:54 i Things to Lillnorpan,Igår fick jag ett avlångt kuvert på posten. Jag älskar kuvert som man direkt ser inte är vare sig reklam eller räkningar :)  Det var från min söta fd kollega (numera bara titeln "vän" ;)  )  Louise! Ett gulligt brev och en lite present till mig som snart ska bli mamma. Tack söta du!

Hjärteband från Lundmyr of Sweden
Kan användas som mat, sov eller medicin kom-ihåg. Vid t.ex. Matningsrutiner; Flytta hjärtat till det klockslag då du började att mata ditt barn. Om du ammar, flytta bandet till den armled som motsvarar det bröst du senaste ammade. Nästa gång du ammar tar du det bröst där armbandet inte sitter och flyttar då över armbandet och flyttar hjärtat till rätt klockslag.

Verkar hur smart som helst så den packas genast ner i BB-väskan oxå :)


Frisörbesök

Publicerad 2011-05-25 21:20:38 i Hår & Frisyr,


Före: Mitt slitna långa hår!          Efter: Det slitna är borta, men fortfarande långt hår!

Idag har jag varit en sväng hos "min" frisör Angelina på Cookie&I och som vanligt blev jag supernöjd! Det är svårt det där med att hitta en frisör man vill återkomma till. I Finspång hade jag ju Katarina och hur mycket jag än vill ha kvar henne så är jag alltid ute i sista sekund och försöker få en tid när vi ska dit. Och det lyckas ju väldigt sällan så nu när vi flyttade hit till Kallekrona blev det jakt på en ny!

Hade egentligen behövt slinga håret oxå men efter att ha sett Kalla Fakta (av en slump) förra söndagen då det just handlade om hårfärgning och graviditet kände jag att jag kan gå med utväxt ett tag till... Tydligen är inte slingning lika farligt dock eftersom det inte är hudkontakt men jag känner att jag kan vänta några veckor till. Kan ju hoppas på att det blir sommarblekt? (som om jag kommer sitta i solen? Snarare under ett parasoll eller inomhus med Lillnorpan och försöker skydda Liten mot solen)

Se programmet här eller läs artikeln

Där står bl.a detta uttalande utan Bo Jönsson som är professor i Kemi: Jag tror knappt att jag någonsin under mina 20 år som analytisk kemist sett sådana här halter.
Ämnen som finns i hårfärgen är tydligen släkt med ett annat ämne som är cancerframkallande och nu förbjudet i EU. Får väl se hur länge det dröjer innan detta ämne är förbjudet?


Packat & Klart

Publicerad 2011-05-24 13:47:54 i Things to Lillnorpan,

Nu står den där. BB-väskan. Packad och (nästan) klar. Mina grejer och Lillnorpans, Björn får ha en egen :)

Vad som finns i den? 

Till mig
Mysbyxor
Leggings
Tunika
Trosor
Strumpor
Amnings-BH
Amningsinlägg
2 Linnen
1 Omlottkofta
Necessär; Schampo/Balsam, Tandborste, tandkräm, hårborste, hårsnodd, bodylotion
Sminkväska
Inneskor

Till Lillnorpan
2 Bodys
1 Bodysuit
1 Byxa
1 Pyjamas
Mössa
Strumpor
Filt
Kofta

Babyskydd

 

Allmänt (Detta är dock INTE packat än)
Kameraväska
Pepsi
Choklad
Frukt
Vattenflaska m. sugrör
Mobil + laddare
Block + penna
Spel
Dextrosol

 

Några kloka ord från er läsare som varit där? Ngt jag absolut inte behöver och kan ta bort eller är det något som saknas som verkligen kommer att behövas?!?Njuter

Publicerad 2011-05-23 12:28:32 i Bilder,Sitter vid datorn och gör massor men samtidigt ingenting ;) Njuter av fina pioner jag köpte i fredags, sååå otroligt vackra! Njuter även av tystnaden just nu, de borrar och har sig i lägenheten över och med över 3 meter i takhöjd blir det ganska så bra resonanslåda... de har väl lunchrast nu så jag får njuta i 30 min till :) Man ska va glad för det lilla!V.37!

Publicerad 2011-05-20 07:23:42 i Lillnorpan,Yes! Igår gick jag in i vecka 37 (36+1 idag) och det närmar sig! 


Kroppen:  Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Jag: Skulle nog säga att jag är höggravid nu... vaggar fram när jag går och pustar och stånkar för att ta mig ur sängen. Känner sammandragningar lite då och då men inga tecken på att det redan skulle vara igång! Lillnorpan får vänta lite till med att komma :) Vaknar lite oftare för att gå på toa och lite obekvämare att ligga ner när jag ska sova... I övrigt mår jag bra och njuter utav att vara gravid! Kan fortfarande inte riktigt greppa att vi ska bli föräldrar, det är en svindlande tanke, verkligen ogreppbart... men samtidigt helt fantastiskt! Längtar Såååå efter dig Lillnorpan!
Ps. ursäktar mig för dåliga bilder de senaste veckan, har varken min kära 400D eller PS tillgängliga...

Uppdelat?

Publicerad 2011-05-19 10:57:32 i Funderingar,För det första:
VAD är det för FELblogg.se? Jag blir tooookig! Det här är typ tredje dagen ett inlägg bara försvinner. Huxflux! är det borta och inte finns det i utkast heller så man får skriva OM allting... Ni som känner mig vet att det gillar INTE mitt tålamod. Och ni som inte känner mig, lägg ihop dåligt tålamod + gravidhormoner så förstår ni ungefär... :)


Frukosten är nu iaf avslutad och sitter och käkar lite nektariner. Funderar lite över varför det nästan alltid är godare att äta frukt i klyftor? Äpple är en sån frukt för mig. Är inte jätteförtjust i det när man äter det som det är men när jag gör klyftor så blir det mycket godare! Idag var det iaf nektarinens tur. Behövde lite sommarkänsla i detta trista gråa väder...

Snart är det dock mat igen! Om en timme ska jag träffa de andra tjejerna som va med på profylaxkursen och luncha. Ska bli riktigt trevligt :)

Svunna tider...

Publicerad 2011-05-18 12:14:56 i Livet,Sitter och rensar och försöker strukturera hårddisken. Massa gamla saker som bara ligger och tar plats och som jag/vi inte kommer att behöva i framtiden.

Hittade bl.a denna bild(!) som inte alls speglar vem jag är egentligen haha, men ganska kul ändå :) Dricker inte öl och brukar inte peka finger åt folk heller...
Det måste iaf vara precis i början när jag jobbade som ungdomsledare i Finspång för jag tror jag sitter i Björns kök i hans etta, och den flyttade han ifrån bara 2-3 månader efter att jag börjat jobba vet jag. Robin i randing tröja men har inte en aning om vem som går runt i pyjamasbyxor? Det ser ut som pyjamasbyxor iaf.

Björn tycker ju att jag är ganska dålig på att hålla rent och snyggt men jag kan inte påstå att hans kök ser vidare städat ut heller? :)

Efter lite granskning så har jag kommit fram till att det inte alls kan vara när jag började jobba i Finspång. Sitter ju med ringar på min vänsterhand och riktigt så snabbt som 3 månader hann vi inte blir både tillsammans, förlova oss och gifta oss  ;)
Kikade även på bilden under "egenskaper" och den togs i mars 2007... Så det är alltså inte Björns kök i ettan som är stökigt...  har inte en blekaste om vart vi är någonstans.. nån som vet?

Mina kuddar

Publicerad 2011-05-18 11:04:46 i Inredning,
I morse vaknade jag av Roxy kl 04 som satt och puttade ner grejer från fönsterbrädan...(som hon alltid gör runt den tiden).  Kände då även att min rygg va typ helt kaputt och fick gå och hämta två till kuddar...  La mig igen med en under huvudet, en snett in under magen, en bakom ryggen och såklart min stora kudde under benen ;)  Lite som bibelordet "du omsluter mig på alla sidor" :)  
Nu är det dock vetekudden som gäller, in i micron på 1 minut och sedan sätter jag fast den (med hjälp av stor mudd på mammabyxor) på ländryggen. FY så skönt! Och så luktar den lavendel oxå! Tack söta mamma som gav den till mig ♥


Nu är det dags att göra något utav den här onsdagen oxå hade jag tänkt!
Din sko? Min sko?

Publicerad 2011-05-17 11:19:36 i Things to wear,Den här snyggingen från Din sko vill jag ha! 249:- Kostar den och passar till det mesta i sommar; byxor, kjol, klänning. Stad eller strand, morgon som kväll, lördagsfest eller onsdagssnygg. Ge mig!

Hus?

Publicerad 2011-05-15 22:38:33 i Funderingar,


Vi går ju alltid i "boendetankar". Hus, tomt, lägenhet, renoveringsobjekt, nybyggt osv...  Skitsvårt att veta vad man vill och vad som är bäst för oss. I vilket område vill vi bo? Plus vs Minus... 
I fredags var vi dock på visning på ett hus. Känns bra, men inte 100% WOW! Det är det som gör det så svårt. Inte så jag tänkt mig vårt drömhus. Utseendemässigt alltså. Och frågan är väl om man någonsin hittar det? För rätt prislapp alltså och i ett område där vi känner att vi kan trivas... Annars var huset ändå helt okej...

Jaopp. Mycket tankar som snurrar denna söndagkväll!


Babynest

Publicerad 2011-05-15 15:58:39 i Homemade,Aha! Nu ska jag visa lite av min kreativa sida :) Har nämligen sytt ett babynest! Jag var lite skeptisk till ett sådant här i början, tyckte inte man behövde det men sen hittade jag så man kunde sy själv och då intalade jag mig att vi visst behöver ett :)  Mellan oss i sängen, ta med till stugan och ha i resesäng, ha i spjälsängen så det blir lite mer ombonat... tja. vi får väl se vad det blir men jag är iaf stolt över att ha sytt det alldeles själv ;)
Populär!

Publicerad 2011-05-14 20:42:49 i Karlskronaliv,

Sluta,säg inte att det är omöjligt
För jag vet att det är möjligt
Fast jag vet att du aldrig ser åt mitt håll
Vet jag att du kommer se mig, en dag
Vet jag att du kommer se mig, en dag

Jag ska bli populär, jag ska bli populär
Jag ska dit, bli populär
Min kropp vill att dig, tjejen, min kropp vill ha dig tjejen
Jag hämtar dig när jag är populär

Jag sträcker mina händer upp i ljuset
Du ser mig dansa för mitt liv
Jag ska bli populär, jag ska bli populär

Jag ska dit, bli populär

Sprid nyheterna, jag ska ta kampen
Om strålkastarljuset dag och natt
Jag kan inte ta det här till nummer ett
Vara någon innan du är borta
Vara någon innan du är borta

Jag ska bli populär, jag ska bli populär
Jag ska dit, bli populär
Min kropp vill att dig, tjejen, min kropp vill ha dig tjejen
Jag hämtar dig när jag är populär

Jag sträcker mina händer upp i ljuset
Du ser mig dansa för mitt liv
Jag ska bli populär, jag ska bli populär

Jag ska dit, bli populär

Oh-oh-oh pop-oh-oh pop-oh-populär
Oh-oh-oh pop-oh-oh pop-oh-populär
Oh-oh-oh pop-oh-oh pop-oh-populär
Oh-oh-oh oh-oh-ooh

Jag ska bli populär, jag ska bli populär
Jag ska dit, bli populär
Min kropp vill att dig, tjejen, min kropp vill ha dig tjejen
Jag hämtar dig när jag är populär

Jag sträcker mina händer upp i ljuset
Du ser mig dansa för mitt liv
Jag ska bli populär, jag ska bli populär

Jag ska dit, bli populärTur att alla små barn som springer runt och sjunger denna låt inte vet vad texten betyder. Löser man alla problem med att bli populär? Är det DET vi vill att våra barn ska eftersträva...?
Jaja, får väl hejja lite på Erik ikväll ändå, fast min systerson sjungandes denna låt i spidermandräkt, silvermick, handske på vänsterhanden och solglasögon är nog snäppet bättre ;)

Bara MiN!

Publicerad 2011-05-13 12:33:20 i Livet,Nu äntligen är jag med i iPhonefamiljen :)  Kom på posten igår så nu sitter jag och försöker lära mig ditten och datten. Har lite för dåligt tålamod bara och vill kunna allt NU och så är det ju tyvärr sällan, nu är inget undantag...

Visst är den lovely?


BAK!

Publicerad 2011-05-12 22:42:46 i Mat och Bakning,Det tar längre tid än man tror! Hela eftermiddagen och större delen utav kvällen har jag tillbringat i köket. Har blivit kanelbullar, kardemummabullar, kärleksmums och kladdkaka (och middag såklart oxå). Nu ska det in i frysen och vänta på att få bli uppätet av vänner som kommer på besök. Vem vill titta förbi? :)

NU ska jag iaf nana kudde.

V.36!

Publicerad 2011-05-12 17:09:00 i Lillnorpan,Kroppen:
Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen.

Lillnorpan:
Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Jag:
Shit! Nu är det bara 4 5 veckor kvar till beräknad födelsedag för Lillnorpan. Kan ju även ske tidigare, och senare. Dock sätter de igång en här när man gått 2 veckor över tiden, vilket betyder att om 6 veckor har vi garanterat gått igenom en förlossning! Jag skriver inte att vi garanterat har en bebis här. För vem kan garantera det? Har inte en aning om hur allt kommer att gå, men jag hoppas ju och tror att det ska gå vägen såklart. Man kan dock aldrig ta ngt för givet, allra minst en graviditet. Tänk så mycket som händer där inne i magen på dessa 40 veckor! Det är ju helt otroligt! Ett mirakel i sig! Att Bebis sen ska UT är ju oxå det ett mirakel och ngt som jag verkligen INTE kan fatta... Ser fram emot förlossningen med skräckblandad förtjusning då smärtan kommer vara olidlig (antar jag) men jag är oxå nyfiken på hur jag kommer att hantera den (antagligen inte alls...) och om profylaxandningen hjälper osv. Sen får vi ju träffa Lillnorpan vilket är det bästa av allt!

Annars mår jag fortfarande bara bra :) Känner sammandragningar lite då och då, vissa är läskiga då de går ner i framsida lår och gör att jag inte kan stödja på benen alls! Men det har bara hänt i lördags och igår så då står jag ut...  Kan fortfarande cykla och gå normalt, eller gå normalt vet jag inte ;) Vaggar snarare fram och det går ganska saaakta + att jag blir andfådd för minsta lilla! Så cykel är helt klart att föredra, förutom i uppförsbackar ;)

Imorrn ska jag till barnmorskan, ska bli kul att se vad alla mått ligger på imorrn. Sen har jag bara 2(!) besök inbokade kvar!


Utvilad

Publicerad 2011-05-12 09:37:17 i Karlskronaliv,I morse vaknade jag ca 1h innan alarmet skulle ringa... men var jättepigg så då fanns det ju ingen anledning att ligga kvar utan kunde istället gå upp och göra Björn sällskap vid frukosten. För min egen del måste jag vakna till lite innan det går ner mat i magen...

Drömmer om förlossningar hela tiden nu känns det som... inatt drömde jag att jag fick journalen inne på BB och där stod det från Ultraljudet att vi skulle få en "Olle" (alltså en pojk som heter Olle, inte klädesplagget ;)  ). Tror att det är tredje gången jag drömmer att det blir en pojk... om det är sanndröm återstår att se ;)2-årstös!

Publicerad 2011-05-11 18:57:33 i Högtidligt,

Grattis till stora tösen idag som blir 2 år :)
Jag är sååå glad att vi bor nära varandra nu så nu kan vi ju i princip ses när som helst! Me like :)

Vårdukning!

Publicerad 2011-05-10 22:37:38 i Inredning,I fredags var det fullt ös här i lägenheten! Mamma, pappa, syster med familj och bror med familj. Paj i i olika smaker bjöds det på i ett vardagsrum som var riktigt vårigt! Och GRÖNT! Gröna ljus, gröna lövkvistar, gröna blockljus och såklart vitsippor. Behöver jag ens säga att vi gillar grönt? ;) Men med små medel kan man göra riktigt fint och gratis var det oxå :)  (ljusen hade jag redan hemma).

Natti natti!

Fika på nytt sätt :)

Publicerad 2011-05-06 13:30:52 i Mat och Bakning,Göra-slut-fika. Dejting-fika. Depp-fika. Pepp-fika. Pittyparty-fika. Mys-fika. Mormos-fika. Tre-fika. Kaffe-på-maten-fika. istället-för-efterrätt-fika. Kyrk-fika. Elva-fika. Efter-jobbet-fika. Shopping-fika.

Finns många sätt man kan fika på och alla sätt är oxå berättigade, jag har t.ex. kommit på att Städ-fika är väldigt bra! Dock ska man inte gå runt fööör mycket med sitt fika om det smular, för då har ju inte städningen någon effekt utan man får göra om det sen igen... fast då får man ju iofs fika igen... ;)

Idag är det Ballerina med kladdkakesmak som är mitt städ-fika :)
V.35

Publicerad 2011-05-05 17:07:20 i Lillnorpan,Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet:
Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Jag:
Fortfarande mår jag riktigt bra och kan tänka mig att ha Lillnorpan kvar i magen några veckor till. Samtidigt så kan h*n ju faktiskt komma egentligen när som helst...  Det kan stressa mig lite ibland eftersom jag vill göra så mycket här hemma men som jag skrev om igår (pensionärsdagarna) så är jag ju inte jättensnabb på att få saker gjorda...
Bäckenet har gjort lite ont de senaste dagarna, resulterar mest i att jag har massa kuddar i sängen för att stötta upp mig och att jag vaggar mer än vanligt när jag går :)
Vätska samlar jag oxå på mig lite granna så jag har gått och köpt mig två par ursexiga (not) stödstrumpor! Men de är guld värda :)

I helgen som var var vi iväg och köpte spjälsäng, dock har vi inte monterat den än så bild kommer först när det är klart! (annrs blir det bara en bild på en kartong och det är ju lagom kul?). Lillnorpan rör på sig otroligt mycket, vilket jag och Björn tycker är jättehäftigt, man "connectar" på ett annat sätt då... *mys*


Pensionärsvarning?

Publicerad 2011-05-04 10:10:47 i Funderingar,


När jag jobbade heltid, 8-17, måndag-fredag så hann jag även med grejer efter jobbet. Utan att tycka att det var jobbigt eller mycket. Det var fika med vänner, körövning, shopping, träning, fotografering m.m.
Nu däremot när jag inte har något jobb är typ EN grej per dag mycket. Idag har jag ett ärende till Hemköp. Det är typ det. "Det är mycket nu"! Lite pensionärstänk på det kanske? Å andra sidan är det mycket inför bebis som ska komma och mycket av de sakerna skjuter jag upp handlingsmässigt, men de finns ju fortfarande i tanken... så kanske dags att börja ta tag i det?!

Fast först ska jag städa, för det har jag skjutit upp sen i måndags...

Jag som inte ens gillar äppeljuice...?

Publicerad 2011-05-02 09:24:52 i Mat och Bakning,Men den här är sjuuuukt god!  Jag har aldrig varit ett fan av äppeljuice, speciellt inte den man fick när man gick i skolan. Näe, tack för mjölken! Har ju skrivit om Brämults innan, och jag gör det igen! För denna juice från äpple är så otroligt god, och den smakar verkligen bara: ÄPPLE!  I och med att jag in vanliga fall inte gillar äppeljuice så har jag inte velat köpa denna men så hade de "smakdag" eller vad man ska kalla den för, en dag i Nordstan i Gbg när jag bodde där. Jag tänkte: kan ju testa när det ändå är gratis (är ju smålänning ;)  ) och till min förvåning var den GOD! Så nu, ibland när jag har lust, köper jag faktiskt äppeljuice, men bara Brämhults ;)

Hela detta lilla inlägg har jag för övrigt funderat över om det heter äppeljuice eller äpplejuice...? Vad säger ni?

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela