Erbjudande!

Publicerad 2013-08-27 13:52:00 i Fotografering,

 
Du har väl inte missat att jag har ett starterbjudandet på fotografering?!

Hälften av platserna är bokade så boka snabbt :)

 

 

Dagens skörd

Publicerad 2013-08-16 18:37:00 i Bilder, Fotografering, Livet med Vera, Livet som mamma,

Idag var dagis stängt vilket gjorde så att min första arbetsvecka blev en kortvecka :) 
 
Tanken var att jag och Vera skulle gå iväg och plocka björnbär, kameran följde med av bara gammal vana, men några björnbär fick vi knappt ihop - desto fler bilder!
 
 
 
 
 

Företag!

Publicerad 2013-08-16 17:29:51 i Högtidligt, Livet,

Yes!
I veckan fick jag tillbaka papper från skatteverket som nu säger att jag är registrerad företagare med F-skatt (för villkor, som är gamla FA-skatt, vilket jag måste ha då jag även är anställd och jobbar med annat). 
 
En tanke jag haft väldigt, väldigt länge. Men så är det ju det här med att våga. Och att våga misslyckas. För det kanske är någon alls som vill betala mig för att fotografera dem? Eller så finns det de människorna...
Jag hoppas på det senare. 
Detta är MiN dröm och DU kan hjälpa mig nå den ♥
 

Back to work!

Publicerad 2013-08-11 21:57:15 i Bilder, Livet,

 
 
Imorrn börjar jag jobba igen efter en härlig ledighet i sommar med min familj. Vi har hunnit med både att vara runt i vårt härliga land och träffat vänner, sett nya saker och kärat ner oss i nya platser. Men vi har oxå hunnit vara på hemmaplan och njutit av vårt hus, vår trädgård och allt den har att erbjuda. 
 
Jag gillar mitt jobb som receptionist - men jag gillar mitt jobb som mamma mer :)

Slottsskogen

Publicerad 2013-08-05 08:43:00 i Bilder, Fotografering,

 
 
 
Fick möjligheten och glädjen att fotografera denna glada och spralliga tjej förra veckan när vi var i Gbg. En familj som vi lärde känna lite när vi bodde i stan för 3 år sen. Eller ja, då var det ju bara föräldrarna vi kände eftersom den äldsta dottern är 2 år (och 9 månader) och den yngsta 9 månader inte fanns då ;)
 
Allis Sprallis var namnet ;)
 
 

Skärgårdsfest!

Publicerad 2013-08-03 19:36:28 i Livet,

Idag är det då äntligen dags för lite Skärgårdsfest för vår del! Den började i torsdags men då var det så skönt att bara slappa i soffan efter Göteborgsdagarna. Igår var tanken att vi skulle in men jag råkade ge Vera dålig vattenmelon (tyckte varken den smakade eller luktade illa) så efter lunchvilan kom all lunch upp igen... Bara att stanna hemma just in case...

Idag är vi dock i staun iaf och det känns som att det äntligen är en fest värd att kalla Skärgårdsfest! Mycket folk, musik och aktiviteter vart man än går! I like :)

Bebislukt!

Publicerad 2013-08-02 16:42:52 i Bilder, Fotografering,

 
Nu är vi hemkomna igen från vår minitrip till Gbg. I onsdags var vi hemma hos min vän Jenny och henne familj. Alltid roligt att träffas men denna dag fick vi även träffa deras nyaste familjemedlem på 11 dagar, helt bedårande liten tjej ♥
 
Självklart ville jag även föreviga denna lilla tjej på bild och trots lite hunger som trängde sig på fick jag några guldkorn :)

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela