Sikken lunch!

Publicerad 2013-02-13 20:56:18 i Livet,

Dagens höjdpunkt idag var nog lunchen. Inte pga maten, utan sällskapet. En vän till mig som bor och jobbar i Sthlm var nämligen nere på jobb i Karlskrona, på Telenor där jag jobbar. Vi bokade in en lunchdejt och hej och hå vad mycket man vill ta igen när man ej setts på 2 år! Fast oxå skönt att märka att tiden trots allt stått ganska stilla, hur man lite kan ta vid där man slutade och att vi fick påminna oss gång på gång om att vi inte alls är 20 och 21 utan 29 och 30 (snart). 
 
Jag har ingen bild på Erik, ingen bild på maten (alla bloggares/instagrammares dagliga bild) för tiden bara flög iväg! Men nice var det!

F som i förändring och Februari

Publicerad 2013-02-11 21:46:41 i Fotografering, Funderingar, Träning,

Elfte dagen på februari är här och idag har jag börjat 6 veckors intensiv träning via PT-online/magcoachning med Olga Rönnberg. 
Det ska tränas, helst två gånger om dagen, det ska ätas, vägas och skrivas in... och jag som hade mycket redan?! Men om man ser det så här; 6 veckor av mitt liv vad är det? Om jag inte ens klarar av 6 veckor av diciplin vad klarar jag då av? Jag vill ju så gärna ha det där resultatet oxå. Att för  E N  G Å N G S  skull vara nöjd med hur jag ser ut. Kunna ha annat i tanken än att känna sig tjock. Det är nu det gäller!
 
Som om det inte räckte går jag även en distanskurs i fotografering via Emellie Ohlsson Jag hoppas att den oxå leder fram till förändring för mig. För oss. Men där är det lite mer långsiktigt tänk än 6 veckor ;)
 
 

Det blir inge bra dä här...

Publicerad 2013-02-10 22:07:01 i Husliv,

Ja.
Ett inlägg i veckan borde väl inte vara så svårt kanske? Eller har jag ett så innehållslöst liv att jag helt enkelt inte har något att skriva om?
Nej. Och ja. Eller nej, innehållslöst liv skulle jag nog inte kalla det men det är lixom lite samma saker som händer varje dag, jobb, hämta Vera, göra middag, leka med Vera. Och det är HÄR sen, när V gått och lagt sig som jag skulle hinna blogga! Men nu de senaste veckorna så har hon sovit i och ockuperat gästrummet där datorn står så ing inlägg därav...

Denna helg har varit grym! Grymt bra alltså ;) vi hade planerat att åka upp till Björns familj i fredags men hans mamma blev sjuk så vi bestämde oss för att stanna hemma. Dock hade vi ju bestämt att sluta tidigare och jag hade tagit in vikarie för mig så det var ju lika bra att ta tidig fredag iaf.
Hängde Vera på dagis och åkte sedan till badhuset och var där en stund, ibland undrar man om hon är en människa lr en fisk... Hon älskar verkligen att bada! Hoppar, dyker och åker runt på flygleksakerna :)

Vi har tagit det lugnt i helgen. Fixat till i sovrummet (möblerade om förra helgen och nyinköpta prylar) städat, varit ute... Väldigt skönt och slappt helt enkelt och nog precis vad vi behövde.

Nu behöver jag dock sömn så god natt!

Fredagskänsla

Publicerad 2013-02-01 20:41:05 i Husliv,

Ojoj. Redan fredag igen. Gillas skarpt efter denna vecka och framför allt denna dag! Grej efter grej var emot mig idag kändes det som. Till slut rann bägaren över och jag lyckades i sista sekund vinka in en kollega att ta över i reception medan jag fick gå en runda och andas lite.
Därför känns det extra gott idag med fredag. Och fredag betyder hämtmat och det i sin tur betyder i 99% av fallen kycklingrulle för min del :)
Vi har även hämtat ut vår nya bil! En Kia ceed, men Björn har inte kommit hem än men snart får jag se pärlan :)

Hoppas ni har en mysig fredag!

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela