5 tips om Kolmården Zoo

Publicerad 2014-06-29 21:43:44 i Bilder, Livet,

 
Förra lördagen var vi på Kolmården med Björns familj. Tyvärr kom vi inte iväg riktigt i tid på morgonen och eftersom det var midsommardagen så stängde de tidigare :/
Vi gjorde oxå misstaget att kolla var det var "show" först och det var elefanterna så då blev det att vi gick åt motsatt håll - inte så bra. För barnen finns det nämligen mest att göra i början av parken, och med tidsbristen så kom vi aldrig dit! :( Så himla snopet. Som tur var visste dock inte Vera om allt roligt hon gick miste om just där så hon var såklart nöjd med dagen ändå - inte varje dag man ser lejon!
 
Tips till dig som ska till Kolmården:
1. Har du barn - gå åt rätt håll (så som parken är tänkt) från början.
2. Har du möjlighet - åk två dagar, då finns det gott om tid till att titta på ALLT! Det kostar bara 100:- mer så även 1,5 dag är ju värt det. Gör som vi INTE gjorde - kom i TID!
3. Vi hade med matsäck. Kanon - för då slipper man dels stå i kö till något matställe, man kan äta när man vill och man kan välja andra platser att sitta på (och titta på djur samtidigt) än om man tar restaurang. Billigare är det oxå. :)
4. Ha bra skor - man går ju hela tiden!
5. Om du har, ta med kamera med zoom :)
 

Signe 2 månader

Publicerad 2014-06-28 22:11:02 i Bilder, Fotografering, LillLoppan, Livet som mamma,

 
 
Idag är den här lilla pinglan 2 månader. Och OJ vad fort det har gått! 
Världens finaste, enklaste och nöjdaste unge tror jag. Log när hon var mindre än två veckor och igår la hon av världens asgarv när Veras kompis S dansade för henne :) 
Det är mest så hon är faktiskt. Glad och nöjd. Hon kan ligga länge och prata med sina djur och hon sover grymt bra om nätterna. 
Med facit i hand så vet man ju dock att smekmånaden går över och att nöjdhet, sömn och humör går i vårgor så det är lika bra att bara njuta av denna fas så länge den håller på :)  Med tanke på allt strul med amning och vikt och allt som hör till (pumpning, ersättning och alla ton känslor man bär på) så tycker jag inte det är mer än rätt att vi får ha en sån glad skit :)
 
 

Vänner

Publicerad 2014-06-28 00:22:12 i Livet,Idag har solen skinit igen och vi har varit ute mestadels av dagen :) 
Björn och J har snickrat och byggt ihop  nästan hela Veras lekstuga som hon fick i treårspresent och jag har försökt mig på livet som trebarnsmamma ;) 
Gick väldigt bra och vi hade en otroligt mysig eftermiddag ❤️ 
På kvällen blev det pizza, som varje fredag, och nu ska det banne mig bli tradition att vi äter den tillsammans med våra vänner. Nu är det sovdags och vi kan väl låtsats att jag skrev inlägget innan 00?! OK? 

Midsommar - återblick

Publicerad 2014-06-26 22:51:00 i Bilder, Livet, Livet som mamma,

 
 
 
 
Throw back thursday och jag väljer att kika tillbaka på Midsommarafton som var förra fredagen. Vi var i Finspång på 50-årsfest för att fira Björns bror med fru som båda fyller 25 :) Jätteroligt att träffa "gamla" vänner igen och ha lite tid till catch up iaf. 
Varför ska det nästan alltid vara kallt för på Midsommar!? Det är inte så jag minns det som barn... Eller så är det bara go´bitarna jag minns ;)
 
 
 
 

Catching up!

Publicerad 2014-06-26 11:03:00 i Funderingar, Livet,

Alltså. 
Jag är nog världsbäst på att  I N T E  blogga! 
Men.
Det SKA bli skillnad. 
Jag looovar!
Jag kommer faktiskt försöka blogga minst  E T T  inlägg per dag framöver. Start... ska vi säga från och med... NU!? 
 
 
 

Provfotografering inför bröllop i Jönköping

Publicerad 2014-06-25 23:59:12 i Bilder, Bröllop, Fotografering,

 
 
Om en månad gifter sig fina Sara och Albin utanför Jönköping och igår var jag där för att ha planeringsmöte samt provfotografering. 
Jag kommer vara med dem under hela deras dag och det kommer blir såååå WOW! Mycket genomtänkt, mycket DIY och framför allt - mycket K Ä R L E K !
 

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela