Bussöndag

Publicerad 2010-11-21 17:07:56 i Karlskronaliv,

Med Roxy vet man aldrig. Ena sekunden kan hon va huuur go som helst, kelig och ligger och spinner. För att i nästa andetag byta helt och flyga iväg mot någon leksak eller om ens ben!

Va i kyrkan på gudstjänst i morse, eller förmiddags kanske man ska säga. Riktigt skönt möte, cleant, avskalat och med den viktigaste i centrum - Jesus! Resten av dagen har vi mest slappat, skulle egentligen packat men blev inte så mycket med det... Däremot ska jag packa mig en liten väska för imorrn styr jag västerut och åker och hälsar på syster med familj :)

Inte så duktig...

Publicerad 2010-11-18 22:09:02 i Karlskronaliv,

Oups. Jag som skulle träna ikväll. Hade t.o.m funderat på dubbelpass. What happend with that? Nja, kom inte iväg till varken core/bosu eller afrodans...  Har däremot ätit pepparkaka, smakade ljuvligt gott! Doppade i kall mjölk såklart!

Imorrn ska jag packa ner lite kök tänkte jag sen ska jag iväg och köpa kött! Svägerskan Madde och Meja ska med, annrs hittar jag inte så de blir en lite girltour :)Djuren på savannen...

Publicerad 2010-11-16 21:41:43 i Bilder,Sitter och äter pepparkakor som jag doppar i mjölk - det är grejer de :)
På bilden ser ni mitt senaste inköp när det gäller pepparkaksformar, giraff, krokodil och lite andra sköna djur. De kommer att dyka upp i någons brevlåda imorgon... säg till när du fått dem!

För övrigt kan jag säga att jag är sjukt sur på min dator. Försökt 3 gånger idag att ladda upp denna bild men det har bara blivit fel... får stänga ner och börja om. Säger till Björn att "kolla här nu då - de funkar ju inte!" Björn kommer till skrivnbordet, ställer sig och tittar när jag ska ladda upp, på exakt samma sätt som tidigare under dagen o c h  d e t  f u n k a r . . .  ? Vad har han för speciall skills när det gäller uppdatering av bilder då?

Snurra min jord

Publicerad 2010-11-14 22:33:02 i Funderingar,

Äntligen en helg som tillbringats "hemma".
För tillfället känner jag mig ganska lost och ensam så jag vet inte riktigt var hemma är... jag bor ju här i Karlskrona men det är ju en annan femma ;)

I fredags var jag och Björn iväg på ett gratisevent med god mat följt av teatern "en riktigt höjdoddsare" med Thomas Pettersson. Hela kvällen va grymt nice, sånt tackar vi INTE nej till :)  Lördagen blev lugn, nu när jag sitter och skriver kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde, förutom att vi träna på eftermiddagen och balanserade det hela med pizza på kvällen igen, haha!
Kyrkan idag, trevligt som vanligt. Jag hoppas att vi ska kunna känna oss hemma där iaf. Vill in i verksamheten nu, hjälpa till! Har vart passiv länge nog nu!

Är nog det som är problemet med vart jag känner mig hemma. Mycket tankar kring min kallelse och vart jag hamnat i livet. Har jag valt rätt eller skulle jag stannat någonstans på vägen? Kanske backat? Gått åt ett helt annat håll? Tja. sånt får man väl inte reda på. Svårt att veta vad som är rätt eller fel. För det som är rätt kanske inte alltid känns bra först? Hm... inte blir jag ju så mycket klokare av att tänka på det heller faktiskt. Så. Mycket tankar. Mycket snurr. Fram och tillbaka.Pappa!

Publicerad 2010-11-05 17:00:27 i Bilder,

är den andra som fyller år idag!

Faktum är att vi precis är i färd med att åka iväg till mamma och pappa till stugan så det packas för tillfället på HÖG nivå :)  Har även gjort en liten kaka till födelsedagsbarnet, men här blir det blommor istället!

Födelsedag!

Publicerad 2010-11-05 10:37:09 i Bilder,Idag är det min fina vän Tina's födelsedag!
Vi lärde känna varandra under en "Smaka & Se"-konferens i Nässjö för... hm.. kanske 12-13 år sen? Kommer inte ihåg om det var när jag gick i åttan eller nian... Hur som helst så "klickade" det och vi har varit skitbra vänner ever since, en av mina närmsta som jag vet alltid kommer finnas där! :)

"Friends are friends forever, if the Lord's the Lord of them"
Dock är det inte bara Tina som fyller år idag... vem mer får ni se senare ;)

Elin vs Elin

Publicerad 2010-11-04 20:29:43 i Bilder,


Två av de bilder som togs i eftermiddags... kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha den kallt blå eller i svartvit?

Vad tycker ni?Fotouppdrag

Publicerad 2010-11-04 20:09:50 i Bilder,Idag var jag ute på "fotojobb" igen :) Massa finfina hundar och katter fanns att plåta och så även en gruppbild på personalen. Inte alltid lätt att ta en bild på åtta personer som alla kommer va nöjd med men vi hoppas på det bästa ;)
Fick blodad tand och mycket utav eftermiddagen gick åt till att fotgrafera, fast då andra motiv - mig t.ex :)


Gillar't!

Publicerad 2010-11-03 22:47:47 i Karlskronaliv,

Idag har de varit träning x 2. Först var tanken att det skulle bli spinning, bokad, avprickad och klar men när vi kom till passet fanns bara en cykel kvar... Hur var det med turordning egentligen?  Jaja, jag och mannen gick in och körde styrka istället. Och det var riiiktigt skönt! helt pass med bara överkropp, kommer (borde iaf) känna i axlar imorrn vill jag lova!

Någon timme och intagna kolhydrater senare bar det iväg igen och denna gång till stallet :) Det blir verkligen roligare för varje gång jag är där, kommer ihåg mer och därmed utvecklas jag oxå mer och mer. Riktigt skoj!
Så det blir nog även lite träningsvärk i benen imorgon oxå :)

Något som oxå blir imorgon är lite mera fotojobb! Ska tillbaka till Blekinge Smådjursklinik och fotografera några "tillsammansbilder", typ julkort :) ska även komplettera med några till inifrån kliniken oxå men allt ska bli såå himla kul! Mer sånt här :)


Nu däremot ska jag hugga tag i tandborsten och göra tändern reeeena! Och sen sova :)

Puss

Nyinköpt!

Publicerad 2010-11-02 11:11:49 i Dagens paket,Yes! Ny dator kom på posten igår vilket betyder att jag nu kan ha lite mer kontakt med omvärlden igen :)  Betyder oxå att jag kan börja kolla på mina lektioner igen. Vet föressten inte om jag berättat att jag pluggar digital bildbehandling på distans? Hur som haver så gör jag det iaf :) Och alla lektioner ligger ju på webben så jag har väl en tre stycken att ta igen nu tror jag - minst!

Vad har hänt annars då?Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela