Sommarnatt

Publicerad 2014-07-11 23:58:01 i Bilder, Livet, Livet med Vera,

 
 
Alltså. 
Sommarkvällar kan vara bland det finaste jag vet. Det är varmt, man grillar,man kan ta ett kvällsdopp, sitta ute länge (så länge som myggen tillåter), det är ljust och om man är ledig, som både jag och B just nu är, så kan man vara uppe länge, länge utan bekymra sig om att gå upp i ottan. 
Och en sån här kväll med bästa vännerna är pricken över i.et <3
 

25 år som gifta!

Publicerad 2014-07-10 10:30:00 i Bilder, Bröllop, Fotografering,

 
I måndags kväll fick jag äran och nöjet att fotografera dessa två underbara människor, Camilla och Micke. I tisdags firade de 25 år som gifta och inför detta ville de ta lite nya bilder. Vi träffades kl,19 och började nere vid vattnet med Stumholmen som utsikt. Sedan åke vi in på militärt område (med tillstånd) och fotade resten där. 
Alltså. Vilka miljöer det finns där inne! Och massa historia att insupa. Helt fantastiskt! Hoppas jag kan få göra en bröllopsfotografering där någon gång :)
 
 

TÄVLING!

Publicerad 2014-07-07 10:30:00 i Bilder, Fotografering, Tävling,

 
Förra veckan gick jag över gränsen för 300 gillare av min Facebook-sida  och i och med det anordnar jag nu en TÄVLING :)
Du måste alltså gå in på Facebook och på min företagssida och där i kommentarsfältet laddar du upp en bild som förmedlar vad sommar är för dig! 

Skön söndag

Publicerad 2014-07-06 23:37:20 i Livet,

Idag har det varit en riktig semesterdag! Vi var ute en sväng med båten - jag är typ huuuur nervös som helst hela tiden och styr och ställer med Björn om vart vi ska åka men har egentligen knappt någon aning om hur man läser sjökort... Helst skulle jag bara ta sikte på en annan båt och följa den och till slut bara "råka" hamna på samma ö ;)
 
På eftermiddagen var vi bara hemma, målade på Veras lekstuga, sprang i vattenspridaren och avslutade dagen på altanen med hemmagjord pizza!

Bullerbyn på övertid

Publicerad 2014-07-02 00:18:01 i Bilder, Livet,

 
 
 
Jaha hörrni... det här med en om dagen går ju sådär... eller vad säger ni? Elva minuter för sent denna dag... well well. Bara på´t igen! Men vi får se. Kanske blir det ett om dagen. Kanske har jag satt ribban för högt? Just nu känns det som att på Nyårafton lägga löfte om träning 7 dagar i veckan - inte hållbart!  
Så ja.. vi får se helt enkelt ;)
 
Vi gjorde en avstickare till Bullerbyn förra veckan. Vera gillar Bullerbyn jättemycket, både filmen/serierna och böckerna. Det gulliga var att vi hade inte sagt att vi skulle dit och hon sov tills vi parkerade bilen. Sen när vi kom dit, såg järsgårn sa hon "Titta! Precis som i Bullerbyn!"Ni kan ju tro att hon blev glad när hon upptäckte att det var DÄR vi va :)
Glass, hoppa i hö, mata kaninerna, gunga på gungan och såklart kolla in husen... Man lägger ju knappast en heldag, inte ens en halv. En timme kanske? Men har man vägarna förbi är det defintivt värt det!
Blir ju helt nostalgisk själv oxå!

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela