in ukraine...

Publicerad 2007-06-14 11:00:38 i Livet,

Nu sitter jag, Joel, Elina och en tjej fran tyskland som heter Kristina pa ett internetcafe, de andra ar pa vag hit oxa.
Har det grymt bra har, var pa ett barnhem igar och pa kvallen va vi med pa deras husgrupp, riktigt bra, lite englandskansla over motet, alltsa fran new horizons.  Idag ska vi oxa till barnhemmet och leka med barnen sen ikvall ar det engelskakurs som vi ska vara med pa oxa. Imorrn ska vi ha outreach och spela drama pa stan och evangelisera!

just de ja, i tisdags, var forsta dag har regnade det typ forsta gangen sen APRIL!  och de va inte lite heller, hoppas ni hade battre vader i sverige, men vi tar igen det idag istallet :) 


Kram pa er, saknar er!

Ukraina!

Publicerad 2007-06-11 00:52:46 i Livet,

om 1 timme cirkus så bär det iväg mot arlanda där vi imorgon bitti ska flyga ner till Odessa i ukraina. Jag + 5 ungdomar från lite olika kyrkor här i Fimpan.

de sura är att jag e borta v.24 och nästan hela 25 och Björns enda semester kommer va 24och25... kul jul lixom...

Men det här kommer bli värsta braiga resan!   försöker uppdatera under tiden om möjligt annars får ni ha de så bra!

balibalibali!!!

Publicerad 2007-06-06 18:23:04 i Bali,

Kan tyckas märkligt att skrika Bali på Sveriges nationaldag men... Grattis Sverige! (så, då va det gjort).


Det är nämligen så att  "nu" (läs i måndags) har vi bokat våra biljetter till Bali! Så spännande! Alltså inte själva bokningen men just att resan blir av och att de nu e heeelt spikat!  9okt-9dec (gissa varifrån julklapparna kommer detta året?)


Igår kom mamsen och papsen, åt middag med Björns familj i Butbro, mycket nice! Idag har jag, mamma och pappa vart i Söderköping, hade med oss god kycklingsallad som vi åt på toppen av Ramunderberget(?! eller vad det heter?!) Men nu har de åkt igen så en riktigt snabbvisit i Fimpan för dem.

Nu är det väl bara att ladda upp inför fotbollen som börjar om cirkus en timma! hejja Svärje!

Göteborg...!

Publicerad 2007-06-04 21:22:53 i Livet,

Okej.. en del vet.. en del vet inte...

men Björn har sökt jobb i Göteborg, som platschef på S.A.T.S.  var först nere på en gruppinfoträff, sen på en enskild intervju och sen ytterligare en intervju, med Vd:n... Mycket resor till Göteborg, långa resor med buss =sittsår!

Regionschefen ringde iaf i fredags och då MISSADE Björn samtalet, hörde inte telefonen, ringde tillbaka med då svarade inte chefen... så vi hoppades på att han skulle ringa idag.

Haft en underbart kul helg, vann ju ett vad i lördags... =)

Igår eftermiddag övade vi drama till Ukraina sen åkte jag till Bönergården där Björn + några till spela beachvolley. var där en liten stund och sen mellanlanda vi hemma och då fråga Björna om jag ville gå på restaurang - vilken tjej säger NEJ till det?!?!

Åkte in till Sing Thai och beställde de vanliga.. 3 små rätter, och då säger Björn "varför tror dyú att vi äter på restaurang då?"  För att han fick jobbet!!!!!  Dumma man, han fick reda på det i lördags och hållt det hemligt för mig 1 ½ dag!!!

 Så ja.. vi flyttar till Göteborg... Härligt!Måste oxå tillägga att vi hade en supermysig cellgruppsavslutning idag, köpte glass på grillen som vi käka i parken sen... helt underbar dag! Hoppas du haft det oxå?!

Segrare!

Publicerad 2007-06-03 02:09:27 i Bali,

Precis vunnit ett vad över Robin om var förra årets midsommar ägde rum... Han trodde att vi va i Lien, jag sa att de var för 2 år sen och att vi förra året var i Finspång...

* Om Robin vann skulle jag inte få öppna min bibel på hela Baliresan
* Om jag vann skulle Robin läsa Nya Testamentet högt för mig på Baliresan


JAG vann! Ser helt plötsligt ännu mer fram till Bali nu... =)

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela