fredagkväll...

Publicerad 2008-02-29 19:54:25 i Livet,

Blev riktigt härlig träning idag! och i och med att de va sista gången på detta programmet la jag på lite extra kilon, och jag har inte träningsvärk! (än, haha). Vaknar väl upp med massa ont överallt....

Det har vart riktigt härligt vårväder idag i Göteborg och jag har sugit in ALLT jag kunnat! Blir på så himla bra humör, allt känns bra! Kul att gå till jobbet oxå! =)  Men till min fasa så har ju SMHI utvarnat (heter de så?troligen inte) regn och storm IGEN! Blir tokig! men men... inget jag märker av än så länge :)


Om 9 minuter börjar Let´s Dance! urkul tycker jag men får nöjja mig att se avslutningen sen hemma eftersom jag jobbar till 21... föressten ska Annica Sjöö komma till oss på SATS på min födelsedag och ha dansklass! Om jag ska va med? Klart som korvspad!

Vårmorgon!

Publicerad 2008-02-29 10:13:04 i Livet,

Fåglarna kvittrar, solen lyser, himmeln är blå.... och det är SKITKALLT! Få massa vårkänslor för att sedan bara stänga in dem igen känns ju inget skoj?! Men med en hood på, kan jag använda vårjacka iaf utan att frysa =)
Sov alldeles för länge- idag igen, tror jag snooza i en timme! Men nu är jag uppe, käkat frukost och ska om cirkus en timma dra iväg till dagens träning, sen ska jobba :) Gör inte så mycket ikväll för både jag och Björn jobbar kväll.

Träning

Publicerad 2008-02-28 16:26:38 i Livet,

Ahhh det va ju IDAG jag skulle köra igång med min konditionsträning. Har en usel kondition och NU är det dags att göra ngt åt den! När jag dock kom till jobbet så mådde inte Jenny så bra så jag började en timme tidigare istället. Ska träna pump imorrn så lite träning blir det iaf,dock inte kondition men men....


Träningsschema för denna vecka:
Måndag- Bodpump
Tisdag- Vila
Onsdag - Pilates (uteblev)
Torsdag -Kondition (uteblev)
Fredag - Bodypump

Lördag -Box                (Ska köra ETT av passen, inte både lörda & sönda men de lutar åt pumpen på sönda,
Söndag -Bodypump    jobbar på lörda nämligen, å andra sidan vill jag på Gtj på sönda... får se hur de blir).

Update!

Publicerad 2008-02-27 11:46:52 i Livet,

jag har haft en längre bloggpaus men nu är jag igång igen =)

Baliresan känns nästan som ett minne blott och jag är verkligen tillbaka i vardagen. I mitten av januari började jag jobba på SATS i Gbg som receptionist och kommer i april/maj få ta ett mammavick på minst ett år vilket e huuuuur bra som helst!!! Det är väl så? Allt löser sig till slut... så även jobbfrågan =)

Idag är jag dock ledig och har tvätt och städdag här hemma.. yey!


Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela