Äntligen

Publicerad 2013-01-25 12:51:16 i Funderingar,

Idag är det första gången på 2,5 år som jag fått heltidslön på kontot. Behöver jag ens säga att det känns skönt?!
A-kassan strular alltid känns det som så det är riktigt skönt att slippa att ha med dem att göra!

Förutom att lönen trillat in är det fredag och helg som nalkas vilket jag gillar ännu mer :) ikväll blir det pizzamys (knasigt ord, mys med en pizza är nog allt annat än mysigt) med min bror och hans familj. Har nog inte träffat dem sen i julas, trots att vi bara bor 20min ifrån varandra, så det känns som det är dags nu!

Vinterdag

Publicerad 2013-01-19 15:01:41 i Livet,

 
En sån där härlig vinterdag.
Strålande sol.
Pulkaåkning.
Slöa inne.
 
Härligt är vad det är!
 
Föressten så har vi bokat en Sälen i Påsk - längtar redan :)

Tös på 19 månader

Publicerad 2013-01-17 22:17:27 i Lillnorpan, Livet med Vera, Livet som mamma,

 
Alltså jag kan inte fatta att det är idag, för 19 månader sedan -1 år och 7 månader sedan - som vi fick den bästa gåva Gud någonsin gett oss - VERA.
Det har hänt så sjukt mycket. I hennes liv. I Björns liv. I mitt liv. I vårt liv. Men mest i Veras. Vilken utveckling! Från att skriva ner första leendet, första kryptaget till att knappt hinna med i dagens tempo. Det är nya ord, nya saker hon snappat upp varje dag! Om jag skriver ner allt? Nix. Hinner inte, tar inte tiden direkt. Men ibland får man bara njuta för stunden. Allt behöver inte facebookas, bloggas eller synas på instagram för att det ska räknas som giltigt. Ibland sparar man ögonblick bara som minnen. Det är fint tycker jag. De kan man ta fram när som helst. Och var som helst.
 
Lillnorpan är nu iaf mer än 1,5 år. Jag förstår inte riktigt det. Förstår knappt att jag börjat jobba heller.  Det är häfitgt att se allt som händer med Vera. Hur hon apar efter, använder skohornet till sina skor, borstar håret själv, pratar i mobilen (som på bilden) och idag såg jag henne använda "skoborsten" utanför dagsidörren precis efter mig... 
 
Häftigt när liten blir stor!
 
 
 
 
 
 

Förvaring

Publicerad 2013-01-12 18:29:38 i Husliv, Inredning,

 
 
Dessa två byråer från ILVA är så snygga så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Va inne på att skaffa den stora till sovrummet men nu funderar jag på att kanske införskaffa den mindre istället men till hallen...
 
Jag är kär. 
 
 
 
 

Snölördag

Publicerad 2013-01-12 13:51:46 i Livet med Vera, Livet som mamma,

 
 
Idag blev det sovmorgon till kl 08 (thank God!). Klädde på mig och Vera utekläder och traskade ner till Coop och köpte frukost. Passade sedan på att vara ute och leka i snön som kommit under natten. Jag kan väl erkänna att jag inte är världens bästa pulkachaufför... blev vääääldigt lätt precis efter en sväng och nr jag sekunden senare tittade bak låg Vera på mage med huvudet ner i snön... Oups! Men sen skärpte jag mig och då gick det bra ;)
 
Nu får snön gärna ligga kvar liet tycker jag. Vad tycker ni?
 

Planera upp mitt liv

Publicerad 2013-01-10 22:26:53 i Funderingar,

Behöver en ny kalender och är som vanligt sugen på en från Ordning och Reda.
Helst skulle jag vilja ha den gula färgen fast i utförande som den gröna. Men set verkar inte finnas... Frågan är då om jag ska byta modell lr färg?!? Låtar åt färg.

Bajsblogg

Publicerad 2013-01-08 21:54:00 i Livet,

Man blir ju inte speciellt glad när man förutom dagens trötthet efter att ha jobbat 07-18, skrivit ett långt blogginlägg om hur jag känner och lite framtid, ser att helt plötsligt händer det något på skärmen och inlägget försvinner.
 
SURT!
 
Jag väljer att stanna där tror jag, annrs blir det bara ord jag senare kommer att ångra... Godnatt

Aj

Publicerad 2013-01-07 20:33:17 i Livet,

Huvudvärk.
Lång dag med sjukt mycket att göra, skulle lätt kunna vara två i receptionen och ändå inte sitta stilla en sekund!

Arbetskläderna är av iaf och myskläder på! Nu blir det dusch och sen gå och lägga sig tidigt...

Lördagsdejt

Publicerad 2013-01-05 20:35:35 i Livet,

Idag drog vi in till staun efter frukost. Lite shopping hade vi på listan, jobbkläder till mig, byxor till Vera och en tavelram till vårt bröllopsfoto (den gamla välte och gick sönder).

Vera somnade i vagnen och då passade jag och Björn på att luncha oxå :) Testade nya stället i Kronan, Aromo (http://www.aromo.se/) där de bl.a. har en försvenskad version av tapas. Riktigt gott var det, lite i överkant i pris kan jag dock tycka, men framförallt var det lyxigt att kunna sitta ner bara vi två ute på stan... Inte varje dag det händer!

Första dagen på jobbet

Publicerad 2013-01-02 21:33:00 i Livet,

Idag började jag min första dag på nya jobbet. Nya kollegor. Nya uppgifter. Nya tider.  N y  v e r k l i g h e t . 
 
Gick iaf väldigt bra, mycket bättre än förväntat tycker jag :) Men shit vad trött jag är så snart kommer jag lägga huvudet på kudden och bjuda in John Blund.
 
Hoppas ni har haft en fin dag och att ni njuter utav ledighet ni som nu är det ;)

Nyår

Publicerad 2013-01-02 20:30:25 i Bilder, Högtidligt, Karlskronaliv, Livet,


 
Nu är jag tillbaka efter lite bloggledighet över jul och nyårshelgerna! 
Det har vart väldigt soft och skönt detta året, vi har ju varit hemma och haft släkt hos istället för att åka iväg - huuuur gött som helst! 
 
Nyår firades hos oss med fina vänner, god mat, god dryck och massa skratt. Gick bordet runt och delade med oss utav olika "top of 2012" såsom, bästa låt, bästa sommarminne,  bästa välgörande ändamål, bästa köp osv...
Väldigt fint att tänka på vad jag gillade bäst med det gågna året, men ännu finare var nog att jag hade svårt att välja bland vissa minnen, många fina minnen från 2012 helt enkelt. 
 
 

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela