Fördriver tid...

Publicerad 2013-10-31 16:40:17 i Livet,

Idag har jag varit (och är fortfarande) i Stockholm på utbildning. 05 ringde klockan och 06.30 lyfte planet från Ronneby. Jag hade fått info att utbildningen skulle hålla på länge idag så min chef bokade flyg hem kl 19.45. Dock fick jag reda på i morse att vi bara skulle hålla på till ca 15.30 så jag lyckades omboka min flight till 17.15 :) Så nu kommer jag hinna träffa Vera lite innan hon går och lägger sig <3 

Hoppas ni har en trevlig torsdagkväll och att ni har tillräckligt med godis hemma så ni klarar er ifrån bus :) 

BAL

Publicerad 2013-10-27 20:59:26 i Bilder, Fotografering, Högtidligt,

 
 
Vad är väl en bal på slottet? Kanske dötrist o.. tråkig o.. dötrist.. och kanske, kanske är (var) den heeelt underbar? 
 
Nja, nu var det ju inget slott dessa tjejer skulle till men en bal iaf och det är ju inte fy skam! Måste erkänna att jag var lite avis bakom kameralinsen när de laddade med bubbel, fixade varandras frisyrer och gjorde sig fina inför kvällen. Tre otroligt härliga, varma, roliga och goa tjejer och jag är säker på att de hade en kanonkväll igår!
 
 

3 + 1= 4!

Publicerad 2013-10-24 20:01:00 i Bilder, Fotografering, Livet, Livet med Vera, Livet som mamma,

 
 
 
Nu är det alltså oxå facebook- och bloggofficiellt :) I april blir vi föräldrar igen! och Vera ska byta upp sig och bli storasyster :)
 
Ni som träffat mig kanske undrar om de där sommarkilona aldrig ska försvinna och nja, det verkar inte så utan det kommer nog bli mer och mer ;)
 
 
 

Fotografering

Publicerad 2013-10-20 21:10:07 i Bilder, Fotografering,

Igår fotograferade jag denna härliga familj! Vi hade egentligen inbokat förra helgen men bokade om pga dåligt väder. Solen sken igår på förmiddagen men kl 16 när vi skulle sätta igång var den faktiskt ganska frånvarande... Tur då att jag hade valt en bra plats och kollat ut ljuset i förväg så det lilla solljus som sipprade igenom molnen kom väl till pass :)
 
 

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela