Självisk?

Publicerad 2010-05-27 16:10:35 i Livet,Jag har hellre tio stycker nära vänner, än 500 bekanta. Kanske kommer detta leda till att när jag dör, så finns det ganska många tomma bänkrader. Men alla kommer iaf med säkerhet kunna säga "sån här var Elin" och så stämmer det till 100%.  Men jag har det faktiskt hellre så. Och kanske är det därför det svider extra mycket om man "tappar" någon. Nu menar jag ju inte tappa som att tappa ett glas i golvet, för en relation kan ju inte bygga på envägskommunikation utan tvåvägs. Men ibland funkar det inte; man växer ifrån varandra, man flyttar och tappar kontakten eller så slutar båda bara att höra av sig. 

Så var de bara nio

Ibland vill man bara ha något för sig själv. En favoritgodis, ett band - en vän. T.ex. ett av mina favoritband "Dave Matthews Band", är veeerkligen ett band jag gillar på alla sätt, men jag skulle ändå inte vilja att det låg etta på alla listor i Sverige och att alla kände till och kunde allt om dem.
Jag vill ha dem lite för mig själv... :)
Lite så är det med en del av mina vänner... jag vill ha dem för mig själv och inte behöva dela dem med alla andra...  Kanske bara att inse egentligen att jag är självisk och att även om jag har 10 nära vänner så kanske de i sin tur har 500 och det måste de ju få ha...
fast jag kan väl få vara nummer 1? ;)
t v å v e c k o r

Publicerad 2010-05-26 22:22:54 i Livet,
För två veckor sen stod väskan packad redo att troget följa med till Trapani. Resan blev hur grym som helst! Precis som vi önskade oss, härligt väder, god mat och massa avkoppling. Det är konstigt hur sällan vi faktiskt gör de där små miniweekends vi hela tiden pratar om men egentligen är det ju bara att boka och åka :) 
När vi kom hem hade vi ca två timmar på oss att snabbstäda lägenheten och pimpa lite med färska snittblommor innan visningen tog vid. Visningen gick dock väldigt bra visade det sig och några dagar senare, hade det budats upp till mer än vad vi hoppats på och kontraktet var underskrivet :) 

I samma veva började halsarna på oss att göra lite ont men vi trotsade det i helgen och njöt i fulla drag av goda vänners sällskap dagarna två. Grill, picknick, göteborgsvarvet - kan de bli bättre?! "Nej nej dumsnut!", inte springa Göteborgsvarvet, bara titta på :)

Sov gött och dröm sött :)

Föreställ dig...

Publicerad 2010-05-12 16:27:15 i Livet,

...pass, euro, flybokningen... fullpackade väskan...

Japp! Det där är vår hall för tillfället. Hinner inte ta en bild just nu och än mindre att lägga upp den här!
Om 25min tar vi våra väskor och hämtar upp Miriam & Pontus som ska köra oss till flyplatsen -TACK!
Sen blir det Trapani tills på söndag - Me LiKE!

Overkligt

Publicerad 2010-05-07 17:10:08 i Lägenheten,

Nu ligger lägenheten ute på hemnet. Helt verkligt faktiskt. Man är ju så ofta där och bara kikar och tittar för skojs skull, och nu helt plötsligt, är vår lägenhet och hem där till beskådning! Märklig känsla...
Gå gärna in och kika! Även lite bättre bilder än vad jag tog... ;)
Nu tar jag helg!

Vårt hem!

Publicerad 2010-05-07 11:51:18 i Lägenheten,

    

 

   

Japp, så här ser det ut nu :) Lite skillnad på köket från när vi flyttade in... Vi är supernöjda och trivs hur bra som helst i denna "lilla" lya så det känns lite konstigt att flytta precis när den är iordninggjord. MEN jag är säker på att vi kommer att hitta en lika trevligt boende i Karlskrona :)

Ikväll kommer svärföräldrar, svägerska + Björns farbror. Tanken är att åka till Marstrand imorrn och göra Liseberg på söndag.. får väl se hur det går, det ska ju typ va pissväder hela helgen.. :/  Men ni vet, "inget dåligt väder, bara dåliga kläder"  :)


Må bra dagen!

Publicerad 2010-05-06 22:04:20 i Livet,


Idag har hela vår avdelning på jobbet (HR) vart på "Må bra dagen".
Dagen har vart späckad från början till slut med olika talare som, Skavlan, Agneta Sjödin, Mia Skäringer, Per Holknekt och Tina Nordström. En huuur bra dag som helst med bra innehåll, tankar att ta med sig men framförallt en nästan för hög dos av skratt!


Varför jag inte bloggat något denna vecka är - Lägenheten! Hjälp vad vi har fixat och donat, satt upp lister, målat väggar, upp med speglar, hyllor, bära till vinden... ja.. ni fattar :)  Idag 08:00 hade vi nämligen fotografering inför visningen och då skulle ju allt vara tipptopp! Men vet ni... vi är huur nöjda som helst, synd bara att vi inte får njuta utav det längre...Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela