Grym helg!

Publicerad 2014-02-16 22:32:09 i Livet,

Jag är så GALET trött efter denna helg och tror med ganska stor säkerhet att jag kommer somna direkt jag lägger huvudet på kudden... 
Helgen har gått i firandets tecken - firade min systerson i fredags då vi inte kommer kunna åka ner till hans födelsedag om 3veckor. Igår var det 2-årskalas och firande hela dagen för min brorsdotter. Började med världens godaste brunch följt av lek, tårta och tacos till Mello :) 

Mamma fyllde 60 för 2,5 år sen och då fick hon löfte om behandling på Ronneby Brunn Spa men det har lixom inte blivit av så nu tyckte jag att vi skulle slå till! 
Så imorse åkte jag, mamma, storasyster och svägerska till Ronneby och hade fet gött :) 
Mamma fick behandling och vi gottade oss i bubbelpooler och jag och Madde gick på vattengympapass. Riktigt skönt att kunna träna lite utan att kroppen kändes för tung. Däremot kunde jag ju såklart inte göra alla övningar pga graviditeten och foglossningen men man får göra på sin egen nivå helt enkelt :) 

Hoppas er helg varit lika bra och att ni sussar gott inatt! 


Vecka 32

Publicerad 2014-02-10 21:49:34 i Bilder, Fotografering, LillLoppan,

 
 
Hej vad det går! Snabbt och långsamt på samma gång. Snabbt om jag tänker på att jag om ca 8 veckor ska gå igenom en förlossning -H J Ä L P vad jag inte är förberedd! Långsamt om du frågar mig på morgonen när jag ska försöka kånka på mig kläder, ståendes på ett ben för att försöka få på mig strumpbyxor med en stor mage i vägen och smärta i fogarna...
 
 
Loppan
Loppans totala längd är nu ca 42 cm och det väger ca 1,79 kg i början av veckan och ca 1,95 kg vid veckans slut. Alla fem sinnen fungerar. Han eller hon sover stor del av tiden, under de vakna perioderna tränar Loppan på att andas, röra sig och öppna och stänga sina ögon. De inre organen fortsätter att mogna och lungorna förbereder sig inför den riktiga andningen.
Loppan brukar även köra ett rejält träningspass med karate på kvällen. Gärna när modern satt sig så bekvämt det går i soffan och njuter av att göra ingenting. 
 
Jag
Blir större, s t ö r r e  och S T Ö R R E ! Ikväll märkte jag oxå till min fasa att -pissochskit - jag börjar samlar på mig vätska. Anklarna var en aning större och jag kände hur det stramade i benen när jag satt på knä...
Jag har tyvärr känt av (och gör fortfarande) foglossning vilket gör att jag nu bara arbetar 50%. Men det funkar ändå helt OK och jag ska försöka få till någon överlämning med innan jag går hem... 
Inte så fasligt trött längre iaf, alltså sömningtrött. Däremot har jag ingen kondition kvar så minsta lilla promenad eller ansträngning känns både i flåset och i fogarna... Men men - om några veckor vänder det och blir bättre igen :)
 
 

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela