Semester!

Publicerad 2012-06-30 15:10:37 i Husliv,

Äntligen har Björn semester och nu är följande veckor vigda åt familjetid :) som jag har längtat! Vi kommer att åka till både Björns föräldrar och mina men förutom det har vi inte så mycket planerat.
Det blir ju självklart till att fixa här hemma, det ska målas i ett rum, tapetseras i ett annat och lite annat smått och gott.

För övrigt älskar jag att ha hus! Nu ska jag ut och njuta av solen medan Vera sover...

Varför sova?

Publicerad 2012-06-28 04:33:09 i Livet med Vera,

Andra natten i rad V lever rövare... Igår var hon vaken 01-03.45 och idag 02-04. B tog henne igår(tack o lov!) och idag har jag tagit henne. Utvecklingssprång antar jag då första 45 min gick åt till att öva på att stå utan stöd...! Man blir ju såklart jätteglad att hon gör framsteg och lär sig nya saker, men vad är det för fel på att lära sig dem under dagtid? 
Gick sedan ner för att försöka söva i vagnen (funkade igår) men gick över en timme utan resultat! Gungade och gungade, fram och tillbaka. Och hon va sååååå nära att somna! Men så hux flux spärrade hon upp ögonen och var klarvaken igen! Sen låg hon och bara tittade ut i tomma intet... 
Jag hade iaf min mobil. Surfat, surfat och surfat... Ngt måste man ju göra! Till slut bestämde jag mig dock för att gå ut och gå (när det blivit så ljust att jag inte va rädd längre) och DÅ - äntligen- somnade hon! Härlig och fin promenad medan morgonen grydde men det räcker med denna gången. Nästa tillfälle kan jag välja själv ;) 
Kallt va de oxå, bara ca 5grader så nu sitter jag i soffan och dricker varm chokladmjölk innan jag hoppas att jag själv kan somna igen och sova ngn timme till... 

Pion

Publicerad 2012-06-26 22:03:00 i Fotografering,

 
 
Alltså, finns det något vackrare än pion?
Och det bästa av allt är att vår trädgård är full utav dem!!!
 
 

Midsommartjej

Publicerad 2012-06-25 19:42:32 i Högtidligt,

I Midsommar var vi uppe i mina föräldrars sommarstuga. Där var även mina syskon och deras familjer så totalt 8 vuxna, 5 barn, 1 katt och 1 hund :)
Det har varit en intensiv men väldigt mysig helg, mycket mat, mycket lek och sena kvällar...

Kalas!

Publicerad 2012-06-18 21:27:41 i Livet med Vera,

Gårdagens kalas blev superlyckat och jättemysigt :) Våra nära vänner, familj, stora och små var här och hjälpte oss att fira finaste Vera.
Bjöd på brunch och sedan jordgubbstårta- tårtan gillade Vera mycket skarpt, öste in två portioner ;)
Det var som om Vera märkte att hon var i händelsernas centrum, hon sov en gång på förmiddagen, innan gästerna kom och sen sov hon inte mer förrän hon däckade i matstolen vid middagen! Hjärtat Fullt ös hela dagen och hon var på strålande humör. Finfina presenter och ja, jag är alldeles överväldigad av den kärlek fanns runtomkring. Tusen tack!

Ettåringen!

Publicerad 2012-06-17 21:57:40 i Livet med Vera,

Ett år har gått sen vi välsignades med vår lilla älskade Vera. Det går inte en dag utan att jag hyser stor tacksamhet och är överväldigad utav all den kärlek jag känner. En person, med egna personlighetsdrag, så mycket utveckling det varit under detta året.
Klychigt jag vet - men det HAR gått så fort! Helt galet.
Jag älskar dig Vera mer än allt annat och jag kommer alltid att ha dig nära mitt hjärta.
Klockan 22.01 17 juni föddes hon till denna värld och jag har älskat henne sedan dess. Nu sa jag ägna de sista minuterna till att bara minnas och tänka tillbaka...

Dagens kalas skriver jag om imorgon istället ;)

Förberedelser

Publicerad 2012-06-17 00:55:11 i Livet,

Tänk. Imorgon fyller min lilla tös 1 år. Jag kan inte fatta det. Inte alls faktiskt att det redan gått 12 månader!

Imorgon är även dagen som betyder födelsedagskalas och hela dagen idag har gått i förberedelsernas tecken. B's föräldrar och syster är här också och jag vet inte riktigt hur vi skulle klarat ut allt utan dem! Men nu ligger vi iaf i fas och hoppas på en trevlig förmiddag och tidig eftermiddag :)

Den blå lagunen...

Publicerad 2012-06-11 22:04:27 i Livet,

Tror inte ens jag behöver skriva vad bi gjort idag ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/240405/images/2012/pic_206293654.jpg" class="image">

Kreta

Publicerad 2012-06-09 18:45:32 i Livet,

Sol, 30 grader, poolområde med 4 pooler, fantastisk frukostbuffé, strand, solnedgång, härlig natur runt omkring, femstjärnigt hotell...

Jo men vi har det heelt okej här, om jag ska va ärlig - helt underbart fantastiskt! Men det bästa är nog att vara tillsammans alla tre hela tiden och bara få "vara". Inga måsten eller borden. Det är det allra bästa! Sen gör ju det andra att det blir "top noch" ;)

Flygresan gick över förväntan. Man blev dock lite orolig då tiden för avgång flyttades fram från 16.30 till 17.00. V som brukar sova 14.30 nån gång hade vi tänkt (och gjorde) hålla vaken till avgång och då skulle vi ge ersättning så att hon dels fick ngt i magen men oxå för att sugandet underlättar trycket för öronen. 30min extra gör dock ganska mycket för ett barn..
MEN det gick huuur bra som helst! Hon drack sin ersättning, trycket tycktes hon inte märka av och sen efter en stund somnade hon och sov i två timmar! Egentligen tar resan 3h och 50min (tror jag att det va) men det va vindstilla och kalasväder så det tog 2h 50min istället!

Hur som gick det jättebra och vi har det kalasbra här :)
Nu är det dags att svira om och gå ut och hitta ngn mysig liten taverna nere vid havet...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/240405/images/2012/pic_205961588.jpg" class="image">

Packar...

Publicerad 2012-06-06 20:52:09 i Things to wear,

Här hemma packas det för fullt nu! Imorrn åker vi till Kreta hela familjen på tre :) Skitsvårt att packa till barn och veta hur mycket mat, blöjor osv som går åt... men ngt som iaf ÄR packat är en likadan soldräkt som på bilden från Småfolk. På tal om små så var den vääääldigt liten i stl, jag beställde hem 86/92 men den va nästan för liten! Fick skicka tillbaka och istället beställa en 92/98, alltså 2-3 år! Riktigt så tjock som en treåring är hon ju inte min lilla V... Men nu passar den och är t.o.m lite stor så hon kan ha den hela sommaren :)
Jaja, packa var det jag skulle göra ja ;)

Hon är HEMMA!

Publicerad 2012-06-05 09:58:52 i Husliv,

Igår när Björn skulle försöka natta en alldeles för pigg Vera (lr övertrött kanske det va..) så gick jag runt kvarteret och la lappar i brevlådorna. På lappen fanns en bild på Roxy och lite text om när hon försvann osv.
Hade mat med mig och gick och ropade, visslade och lockade - ingen katt.  Blir ju lätt uppgiven och den jobbigaste tanken var om hon var inlåst i ett förråd och inte hade tillgång till vatten... usch usch!
Vera somnade inte utan fick va uppe ett bra tag till. Då, med Vera på armen, fick jag en känsla av att gå ut och ropa igen och faktiskt - jag tyckte jag hörde nåt! Ropade igen, och igen och när jag va helt säker på att jag inte inbillat mig utan hört henne tre gånger, gick jag in till Björn. Jag hör henne!!!
Ut igen, alla tre, ropade igen och jo, vi hörde henne. På andra sidan gatan, samma trädgård som förra gången(!) va hon i.
Björn tog upp henne och sen skyndande vi oss in! Betydligt smalare men annars verkar hon må bra, svansen med böj på åkte upp direkt och det är ju ett väldigt bra tecken :) Natten har hon legat i sängen med oss och myst och nu ligger hon och tar igen sig dagbädden i gästrummet :)
Sååååå lycklig att hon är tillbaka!

Bröllopsfotografering!

Publicerad 2012-06-03 15:38:45 i Bröllop,

I helgen har jag varit på en otroligt vacker gård utanför Sundsvall på ett otroligt vackert bröllop!
Utan täckning på mobil, misstänkt magsjuka på en av gästerna, öroninflammation på bruden som senare oxå fick hårsprayvätska i ögat strax innan ceremonin... Sjukt mycket härliga människor, god mat till tusen, avslappnat och världens kärleksfullaste brudpar
Nu sitter jag på Sundsvalls flygplats och då jag har några timmar innan planet lyfter (17:00) kan jag passa på att gotta mig i alla bilder jag tog :) Ni kanske får kika på fler sedan...


Alltid du



Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela