30.e och sista dagen

Publicerad 2010-06-30 23:05:47 i Livet,

Idag arbetade jag min sista dag på MQ.
Hur det känns?
Ärligt talat vet jag inte. Känns varken bra eller dåligt. Tror inte att jag har fattat det än och lever lite i förnekelsefasen fortfarande :/ Eller så har jag kanske redan kommit över det, har ju haft mina känslomässiga berg-och-dalbanor de senaste två månaderna ;)
Hur som helst är jag sjukt glad att jag tog chansen i höstas och vikariatet ändå blev så pass långt! Trivts galet bra, skrattat mycket och utvecklats mycket.
Underbart lixom.
Jag har haft endast EN dag då jag tyckt att det va jobbigt/tråkigt att gå till jobbet men annars toppen varje dag!
Blev tårta med avtackning och kramar i eftermiddags, är riktigt stolt att jag inte började gråta! Fick även present och det var så många "otippade" som var med, blev rörd över det oxå :)
Efter jobbet blev det slutligen lite middag med mina kära receptionskollegor plus kundklubbsTina på Tranquilo -sjuuuukt gott!
Nu är det sovdags. Imorgon väntar verkligheten med tvätt, packning och arbetsförmedlingen!

Midsommar

Publicerad 2010-06-27 22:20:07 i Bilder,







Kort och gott för Midsommar 2010 - MAT och VÄNNER!
Åkte till Ljungby i fredags dit Miriam hade bjudit på 25-årskalas (ett av 5 typ ;)  ).
Som så många andra midsommrar innehöll även denna en tapper 5-kamp. Och som så många andra 5-kamper i midsommartid vann inte mitt lag detta år heller... ;)
Dock innehöll den en brakfrukost hemma hos Sonja och Roy (Miriams föräldrar) på midsommardagen innan vi begav oss hemåt igen.

Övriga helgen har vi packat, grillat, promenerat och snaaart sålt våra soffor. Imorrn börjat nedräkningen på riktigt. Tre dagar kvar - sen inget mer MQ :(

Glad Midsommar!

Publicerad 2010-06-25 14:21:52 i Bilder,



Nu åker vi till Ljungby för lite mixat midsommarfirande + 25årskalas för bästaste Miriam :)
Hoppas ni får en underbart härlig dag och kväll!

Piga

Publicerad 2010-06-24 15:39:25 i Bilder,

Flyg, flyg nyckelpiga
Imorgon blir det vackert väder
Då får du nya kläder


Här sitter jag i all min ensamhet, känns som om hela kontoret har gått hem... men några fler tappra finns kvar :)
Kan inte fatta att jag bara har T R E dagar kvar att jobba här. Känns jättekonstigt. Trivs så himla bra, får man lixom ens trivas så bra på ett arbete? Kollegor, arbetsuppgifter, arbetsmiljö.. Allt är verkligen toppen! Men jag får va tacksam för att det blev 9 månader och inte 4 som det var sagt från början :)

 

150!

Publicerad 2010-06-22 22:25:37 i Livet,



Shit, nu går det undan! Så fort så jag knappt hinner tänka, känna efter på riktigt eller njuta... På jobbet har jag imorrn en vecka kvar att jobba. För tillfället jobbar jag 150% vilket inte går ihop sig men då man heter Elin vill man ändå visa att man visst klarar av allt och är fröken duktig. Frågan är bara för vad? Inte får jag något extra för det? Jag har ju gjort ett bra jobb hela tiden så bra referenser har jag ju redan. Eller så är det bara sån jag är. Hatar att gör folk besvikna och vill leverera det jag sagt att jag ska. Så. 40h kvar att jobba.
Sen då?
Inte en blekaste.
Men jag försöker förlita mig på Gud och Hans ord i bibelord jag läser. Då känns de lite bättre. "Oroa er inte för morgondagen...", "Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljusmin stig", "Jag vet väl vilka planer jag har för er säger Herren...". I mitt hjärta vet jag ju att det kommer ordna sig. Men helst av allt hade jag velat att det skulle ordna sig så att jag kunde jobba kvar på distans. Jaja, vi får se vad som dyker upp!

I helgen var jag och Björn hos min syster med familj. Fick träffa tre veckor gamla Ellie för första gången - ljuvlig!
En härlig helg med mycket otippat innehåll. Lördag - bröllopsvaka  Söndag - jazzfestival!



Dag 4!

Publicerad 2010-06-10 22:06:08 i Livet,

Redan torsdag!
Den här veckan har gått huuur snabbt som heslt! Fast det kanske beror på att jag har massa saker att ta tag i.. fast inte gör? Som flytten t.ex. Jag har packat typ 3 kartonger tror jag. Borde vara några fler men det finns ju så mycket trevligare saker att göra... sitta här t.ex. :) Idag har jag dock gått igenom badrummet och rensat och slängt. Har kommit fram till att för att inte vara en extrem smyckebärare av armband och halsband har jag sjuukt många! Så fina jue.... Så hojta om du någon gång behöver låna!
Imorgon bär det av till Äng för att på lördag gå på bröllop när en vän gifter sig. Ska bli riktigt, riktigt roligt, ser fram emot detta kalasmycket :)
Borde ju då även packat, men ni som känner mig har väl redan räknat ut att jag inte heller gjort detta... Haha... Jaja, nu är det sängdags för Elin den kväll!

Sussa gott!

Preparty!

Publicerad 2010-06-09 21:56:30 i Bilder,


Om några veckor fyller en av mina allra bästa vänner år!
Inte är det vilken födelsedags som helst heller utan den magiska 25! Därför bjöd jag ut henne i fredags på en liten "förfest"... Shopping, middag på Bliss följt av "Sex and the City 2" :) Tanken var lite utgång också men då hon skulle upp tidigt för att gå på bröllop dagen efter skippade vi det denna gång.

Eftersom födelsedagar är bland det bästa som finns, förutom julafton, var jag ju även tvungen att säga till vår servitör för kvällen att vi firade Miriam. Detta tog han på bästa sätt och fixade en raket, inte ett litet tomteblosss inte..., i hennes dricka :) Oj vad vi NJÖT!!!

Byt taktik...

Publicerad 2010-06-01 21:34:33 i Livet,



Låt mig presentera min lånemobil!  Som en del av er vet är min egen mobil (LG) helt knas och nu har jag för andra gången lämnat in den på lagning. Den har sånhär modern "touchscreen" som de så fint heter. Dock är det inte lika fint när man trycker på skärmen och inget händer.
Elin åker tåg, knäpptyst i hela kupén när mobilen ringer. Elin vill svara, trycker på "grön". Händer i n g e n t i n g . Det fortsätter att ringa (envis mor) och allt jag kan göra är att försöka hålla för högtalaren, för helt plötsligt fungerar det ju inte att stänga av heller... såklart!
Så här har min mobil hållt på och gör fortfarande i alla olika konstelationer.. börjar bli liiite trött på detta så därför är min LG på lagning och mobilen på bilden är nu "min".

Dock har jag ett problem med denna oxå... Larmsignalen. Den låter skitmycket och jättehögt så det enda jag vill när den väcker mig är att stänga av den snabbt som ögat! Brukar lyckas ganska bra. Igår ringde den en gång vid 06. En gång vid 06.30  sen ringde den inte mer. Jag vaknade själv och då stod klockan på 07.46. Inte bra för mig som börjar 08.00!
En ny signal behövdes heeeelt klart, något mer behagligare så igår hjälpte Björn mig med en ny. Vad sägs om härligt fågelkvitter? Perfekt tänkte jag. Inte helt perfekt dock upptäckte jag imorse då jag låg och trodde att det var fåglar utanför fönstret. Låg och var jätteirriterad tills andra gången det satte igång och Björn sa att det var mitt alarm... ;)

Ny taktik tills imorrn?  Ta Björns mobil :)

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela