Ängel på tråd :)

Publicerad 2010-10-27 16:49:31 i Livet,





Finns så mycket jag egentligen vill skriva. Få ur mig. Om saker som gör lite ont, om människor jag saknar, om tankar kring hur det blev som det blev, om riktigt roliga saker, om glädjefyllda saker, om det som står mig nära. Kanske för nära för att blottas här? Vissa saker känner jag mig mest trygg med att skriva i min dagbok, (kanske nummer 12 i raden jag haft). Men vissa saker skriver jag inte ens av mig där, utan går omkring och bär på alldeles själv.

Det jag däremot kan skriva om, och tipsa er om, är den här säsongens allra fiiiiiinaste dekorband från Panduro som jag vill ha. Knappt att jag vill länka, ifall de tar slut! haha :)


Min prins!

Publicerad 2010-10-26 22:00:00 i Livet,

Igår, 25 oktober, var det inte bara löning utan även 6 år sen sedan jag och Björn blev tillsammans :)
Känns som det var igår men tydligen inte...
Faktum är att det var just en måndag vi blev ihop på oxå! Älskar min Björn mer än allt annat, han är världens bästa :)

Pitty vs. Piffy

Publicerad 2010-10-19 14:36:27 i Funderingar,

Igår hade jag lite pittyparty.
Känns bara såå bittert när arbetsmarknaden ser ut som det gör i Karlskrona. Fick även besked igår att jag inte fick ett jobb jag sökt. Inte för att jag hade jättestora förväntningar men ändå...  Det som gör att det känns ännu mer i hjärtat är att det öppnar upp sig så sjukt mycket på mitt gamla jobb. I April visste jag inte ens om jag hade något jobb efter maj liksom. Så ja... eller nej(?), det kändes inte alls kul igår.

Idag har jag "piffparty" istället. Fått höra att jag är "piffig" idag i min svarta klänning med svart kavaj och stora örhängen. Sånt tycker vi om :) Och det är ju roligare att ha en piffytisdag än en pittymåndag!

Ibland får man helt enkelt rycka upp sig, fokusera på vad som är viktigast och komma ihåg att vad som än händer mig, så finns Jesus med mig. Går brevid. Puffar, pushar och lugnar.

"Oroa dig inte för morgondagen..."  

Måndagssofting

Publicerad 2010-10-18 19:34:22 i Göteborgsliv,

Hm.. blir inte så mycket inlägg nu när jag inte har tillgång till dator och internet på samma sätt som jag brukar...
Igår åkte jag till Göteborg för att jobba i några dagar igen. Känns roligt att vara här igen och träffa vänner igen :) Just nu har jag käkat en sjukt god kycklingsallad tillsammans och hemma hos Sara och nu är det slappa i soffan som gäller! Me like!

Hur förlegat känns inte det här?!

Publicerad 2010-10-14 15:43:27 i Karlskronaliv,

Har lite otur med datorerna där hemma... Laptopens bildskärmskort valde att sluta fungera häromdagen och nu är det bara svart, svart, svart på den skärmen... Den stationära datorn funkar väl - sådär... Om man har ett program igång i taget typ. Och absolut inte internet. Funkar kanske 5-10min sen kopplar den ifrån och man måste starta om hela åbäket igen... Orka.

Så nu sitter jag på stadens bibliotek och surfar - wee! Känns otroligt 2010. Inget emot bibliotek, I love them! Får även med tre böcker hem ska läsas och bläddras i men surfande vill jag ju helst göra hemifrån. Speciellt med tanke på att jag läser en distanskurs via nätet...

Well well... nu ska jag dra hemmåt. Ska städea lägenheten för att sedan gå bort till Friskis och kanske hinna med ett cirkelfyspass innan ett par kommer och ska kolla på vår lägenhet... :)


En chokladpralin...

Publicerad 2010-10-13 15:17:47 i Fotografering,



är väl aldrig fel? Efter maten, till kaffet, istället för kaffet eller helt enkelt när man vill :) Fick en ask chokladpraliner och rosor av mannen i torsdags på bröllopsdagen och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig själv som fortfarande har praliner kvar! Det är ju typ en vecka sen!?

För övrigt sitter jag som på nålar och undrar när datorn ska lägga av - denna gång. Laptopen crashade igår och internet är inte riktigt vän med den stationära och kopplar ner heeeela tiden. Näe, inte bara att koppla upp igen, utan måste starta om hela åbäket - SEN kan man använa internet igen, en liten stund.
En onsdag med prov på tålamod helt enkelt!

Välkommen!

Publicerad 2010-10-12 22:23:08 i Karlskronaliv,



Kul att så många börjat följa min blogg. Från att vara en blogg med typ 10 läsare som följde mitt äventyr på Bali, blev det några till som följt mig i Göteborg. Och nu är ni helt gäng som hänger på mitt Karlskronaliv :) Jättekul tycker jag!
Däremot vet jag ju inte vilka NI är, eller vad ni vill läsa om här, eller se... så TELL ME

Eller var tysta, som ni oftast är, så forsätter jag på samma linje som nu... haha :)


Shopping!

Publicerad 2010-10-12 14:35:48 i Karlskronaliv,

       


Åh! Idag hittade jag massa skoj att köpa när jag gick en runda på stan... Riktigt shoppingsugen och jag hittade några riktiga godbitar... MEN jag kunde hålla mig :)
Bl.a provade jag dessa linnen från Lindex men kunde inte bestämma vilken färg så jag får avvakta helt enkelt...



Det är när man inte hittar en katergori "mode" man iaf inser att detta verkligen inte är en modeblogg :) 

Towetott!

Publicerad 2010-10-11 21:02:47 i Fotografering,





Här kommer bilder som utlovat! Lite smakprov från gårdagens snabbfotografering med Towe. Sjukt snygg - eller hur?!




Finbesök

Publicerad 2010-10-10 22:14:54 i Karlskronaliv,





Helg med besök, vacker väder, god mat, konsert - vad mer kan man önska sig?!

Fredags - trerätters och "catching up" med Björns familj som varit här.
Lördags - stan med shopping, promenad runt Björkholmen och matsäck ut på Stumholmen. Tårta och firande av Towe som snart fyller år! Konsert med Samuel Ljungbahd, som för övrigt va huuuu bra som helst! Kvällen avslutades sedan med restaurangbesök... :)
Idag - träningspass på Friskis&Svettis, mucho god middag och avslutningsvis en snabb fotosession med Towetott!
 (lägger upp bilder från den imorgon...) 
Om jag har haft en bra helg..? Yep.

Nu är vi sjukt trötta... Roxy är heeelt förstörd! Legat och sovit hela eftermiddagen, så blir det när man har hundbesök och måste vara på sin vakt hela tiden!

Hur har er helg varit?


Sittsår?!

Publicerad 2010-10-08 14:19:10 i Livet,



06.38 tog jag tåget idag från K-krona till Malmö. Blev riktigt glad när jag upptäckte att det fanns eluttag och då kunde använda datorn som jag hade tagit med i god tro :)
Väl i Malmö stad var jag på en arbetsintervju. Nej, vi ska inte flytta till Malmö, haha, arbetsort blir isf Karlskrona men intervjun var i M-ö. Tror det gick ganska bra. Jag kan ju bara vara mig själv så antingen passar jag in i rollen - eller så gör jag det inte. Skulle bli minst sagt en utmanande roll men oxå väldigt utvecklade.
Efter en kombinerad pratstund/frukost/intervju på 1½ timme var det dags att säga tack och hej och ta tåget  på 2.50 min hem igen.. :)
Väldigt glad och tacksam att jag haft dator och internet på resan, ändå spenderat 5timmar sittandes på tåg och 1½ h sittandes på ett café! Rumpan gör faktiskt lite ont nu så de ska bli skönt att gå av om några minuter :) 


Ikväll kommer Björns familj och stannar helgen, ska bli supermysigt! Första gången för demm i K-krona så vi hoppas att staden visar sig från sin bästa sida.


 

Inlägget kom visst aldrig upp på bloggen.. hrmm lustigt lustigt, så här det - några timmar föresenat ;)

Bröllopsdag!

Publicerad 2010-10-08 08:02:07 i Bröllop,



Igår firade Björn och jag vår fjärde bröllopsdag! Det är helt sjukt hur fort tiden gått sedan dess. Vi har hunnit med både olika jobb och lägenheter i Göteborg och nu är vi i Karlskrona. Vi sa faktiskt det igår, tänk om någon sagt att "om fyra år kommer ni att ha bosatt er i Karlskrona". "Varför i hela friden då?" hade vi nog tänkt. Ibland tänker jag iofs så nu oxå... har inte riktigt landat i att vi bor här, men det känns bra i magen hur som helst :)

Han är min andra hälft, min bästa vän som jag kan dela både stort och smått med. Han älskar mig även de dagar jag har "ynkdagar" och han ger mig den kärlek jag behöver. Han är snygg, smart, rolig och otroligt omtänksam. Åh vad jag är glad att du är min!



Gravidfotografering

Publicerad 2010-10-06 22:15:11 i Fotografering,








Igår gick jag och Louise ut på en liten fotorunda på lunchen. "Vad ska du fota?" frågade Louise "Dig!" sa jag, och så blev det :) Fin hon är va!? I januari är det tänkt att bebis ska titta ut :)



Har fått mersmak på att fota porträtt så säg till om du vill stå framför kameran någon gång :) Behöver öka på min portfolio.

Dagens

Publicerad 2010-10-05 10:59:58 i Dagens,

Den här var riiiiktigt längsen jag gjorde, nästan så jag att jag glömt bort den faktiskt! Men så ploppade den upp i huvudet och jag tänkte "Ah! Vad är en tisdag utan en "dagens"?

Humör: Glad
Gjort: 4 timmar med kundklubbsjobb
Planer: en fotorunda på lunchen med kollegan Louise :)
Ser på: min dataskärm och alla papper på mitt skrivbord...
Lyssnar på: sorlet av prat på en arbetsplats, vilket faktiskt inte är speciellt mycket här.
Läser: Försöker tyda norsk skrift
Dricker: vatten
Äter: russin, men nu är de slut och magen kurrar!
Bästa: Att jag är i Göteborg!
Sämsta: Att Björn är i Karlskrona
Väder: Strålande sol och blå himmer och höstigt ljus

Hoppas ni har en härlig tisdag också :)


Kaffechock?

Publicerad 2010-10-04 16:54:20 i Livet,

Då var jag i Göteborg och på MQ igen. Denna gång blev jag inte hindrad utav magsjuka eller annat trist! Sitter som vanligt och gör massa admingrejer men det är grymt kul! Förutom att nyregistrera norrmän. Vet inte riktigt varför men de är verkligen jättetråkiga. Live är norrmän roliga, men inte på papper :)

Snart går jag för dagen och då ska jag möta upp Jenny för en fika på stan. Ska bli mysigt att ses igen!

Första kaffe latten efter magsjukan intogs även idag. Fick ont i magen och händerna började darra... tror inte jag ska börja dagen likadant imorrn...

Schvamp!

Publicerad 2010-10-03 11:39:50 i Fotografering,



Jag är i Äng och njuter i fulla drag av att vara "hemma". Egentligen är det ju inte alls hemma längre och jag har ju inte bott här på sju år. Men det är ändå alltid Hem med stort H och det känns alltid på ett speciellt sätt när man kommer hit.
Igår drog vi på oss stövlar och åkte ut i skogen och plockade svamp. Trattkantareller och vanliga kantareller. Fick ihop två papperskassar, en liten korg och en stor korg (den lilla korgen är på bilden).
Nu fick jag en Ellie. fyra månader, i famn så dags att sluta!

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela