fru mamma fotograf

Sjukhus

Publicerad 2014-04-08 16:31:35 i Bilder, Livet, Livet med Vera, Livet som mamma,

Den här söta grisnallen fick Vera av sjukhuset för att hon varit så duktig <3  Skänkt via blodgivarna där man kan välja att antingen få en gåva själv eller skänka en nalle från Teddykompaniet - tusen tack för den som tänkte på Vera utan att veta om det!
 
 
 
Idag har vi varit på sjukhuset med Vera för att ta bort en hudflärp hon haft på underläppen. Den togs bort för ca 1 år sen oxå men har sen kommit tillbaka. Så idag var det dags igen. 
 
Vilken natt! Vaknade 04 av att det var blött i sängen - shit vattnet!?! är första tanken ;) men det var det inte utan V som kissat ner sig... Upp, byta lakan, duscha av en nyvaken V som för övrigt ville ha välling. Välling kunde hon ju dock inte få då hon måste va på fastande mage innan ingreppet idag...
Sen låg vi alla tre och vred oss och kunde inte somna om, hon skulle ha fötterna på Björn, ligga PÅ Björn, ha huvudet på min kudde etc... Till slut somnade hon om 05.50 och alarmet ringde 06... 
Så imponerad dock att hon gick med på att inte få välling när vi förklarade att det va pga att vi skulle träffa doktorn...

Vi pratade mycket med henne igår om vad som skulle hända, att doktorn skulle ta bort  flärpen (kollade på den i spegeln), att hon skulle få andas i en mask (illustrerade med en plastmugg) och sova och sen få glass :) 
Hon var jätteduktig och lugn innan hon skulle få narkosen trots att hon denna gång inte fick ngt lugnande. Narkosen gick oxå bra, precis på slutet så började hon vrida sig och andningen lät mer ansträngd vilket jag tyckte var jobbigt att se och höra. Gravidhormoner på det så kan ni ju tänka er utfallet ;)  
Satt en stund i väntrummet och sen hämtade de mig efter ca 30-45min och då var det en skrikig, vild Vera som var på uppvaket. Var ungefär som när hon haft sina "nattskräcksanfall" - inget hjälper, det går verkligen inte att lugna utan man får vänta ut henne... Jobbigt att gå igenom och idag hade hon fått för sig att hon inte ville ha slangen som satt fast på foten så hon sparkade och försökte dra bort den... Till slut gick personalen med på att ta bort den och då blev hon lugn på 2 röda!
Smidig som jag är var jag oxå uppe i den där lilla sjukhussängen, så när hon väl lugnat sig kunde vi ligga där en stund och bara mysa (och äta glass och dricka sunkis ;)  ). 
 
Björn kom och hämtade oss strax efter 10 och nu har hon vilat sen vi kom hem. Superstolt över henne att förstår så pass mycket som hon gör och att man kan resonera fram saker med henne. Också glad att vi hann med att göra detta innan bebisen kommer. Men med min akrobatik upp och ner i den lilla sjukhussängen så kanske värkarna kommer igång idag?!? I wish!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

var bloggId= '4fe16bf6ddf2b35399496e82'; var is_pro = false;