fru mamma fotograf

Lucka 8

Publicerad 2011-12-08 14:00:33 i Julkalender,

Bakom dagens lucka döljer sig en BIL! Ja, inte en riktig bil, blir alldeles för dyr present... Men en liten "gåbil" till Vera, Sigrid eller någon annan bebis, eller de är kanske mer "barn" nu! Hua, snart 6 månader gammal! Kan inte fatta det för fem öre...
Men, just de, julklappstips var de ja! Dessa är så sjuuuuukt fina, finns i olika varianter och lite olika prisklasser. De flesta ligger nog runt 800-1000:- dock tro jag. Just denna kan man hitta här för 999:-.
Då det är Veras första jul skulle vi vilja ge något speciellt, att "komma ihåg" ( hon lär ju inte komma ihåg, men iaf få det berättat för sig) men det är samtidigt svårt att komma på ngt. Vi har funderat på en sån här ganska länge(va nära att köpa en i somras) men nu hade jag inte tänkt på det förrän igår då Malin sa att S kanske skulle få en sådan...
Frågan är bara hur tåliga de är? De brukar ju gå ganska vilt till med vanliga bobbycars... ;)

Kommentarer

Postat av: Camilla Nordens Foto

Publicerad 2011-12-08 23:16:10

Hej. Vi har en sån modell. En svart polisbil. Den håller och funkar bra, men Esmeralda är ju inte så vild av sig med sina saker.

En negativ sak jag har att säga är dock att det inte finns nån tuta vilket jag såg att E saknade i början eftersom hon var van att det skulle finnas det på sånna typer av bilar efter att ha lekt med kompisar klassiska Bobbycar. Men annars är jag supernöjd med den och eftersom jag har svårt för stora plastiga saker är det kul med en lite finare sak som inte stör det estetiska ögat men som ändå går superbra att leka med!

Postat av: Matilda Hellberg

Publicerad 2011-12-09 21:06:58

Otto har den silvriga varianten. Han fick den i present av sin farfar o farmor när barnvälsignades. Tyvärr var det några storsysslingar som lekte lite vilt med den, så ratten är inte ok, men hans vilda 3-års lekar håller den helt klart för. Används dagligen här hemma :)

Postat av: Maria/Seriously

Publicerad 2011-12-12 14:19:03

Edvin fick en polisbil när han var 2 år. Han gillade den aldrig, men Julius älskar den och den är i toppskick efter 4 år.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

var bloggId= '4fe16bf6ddf2b35399496e82'; var is_pro = false;