fru mamma fotograf

Lucka 20

Publicerad 2011-12-20 14:41:50 i Julkalender,
Fem dagar kvar till julafton, dagarna går med stormsteg fram och redan imorgon tar vi vårt pick och pack och åker norrut... Tja, inte jättemycket norrut, men nästan allt blir ju det härifrån Blekinge ;)

Dagens julklappstips är faktiskt utsedd till "Årets julklapp 2011", nämligen en Matkasse! Någon annan packar maten, bestämmer recept till veckans dagar, du betalar, lagar och njuter :) 
Har faktiskt inte testat matkasse själv, men jag tycker det verkar vara en riktigt bra grej! Bara hört positivt om det iaf.

Så här står det på Linasmatkasse.se :
"Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för dig som vill laga god, sund och varierad mat. Recepten är planerade av en dietist och väl genomtänkta ur näringssynpunkt. Matkassen innehåller främst rena råvaror och mindre av blandade produkter eller halvfabrikat. På så sätt kan du ha koll på vad du äter och får chans att lära dig mer om olika råvaror, kryddningar, såser och annat som är roligt att tillreda från grunden. Varje vecka hittar du även ekologiska varor i kassen."


Låter som en bra klapp till familjen va?!

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-20 20:29:04

Åh vilken mysig blogg du driver!

Jättefin header, vilken gullig luva (eller mössa?)den lille har! Kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

var bloggId= '4fe16bf6ddf2b35399496e82'; var is_pro = false;