fru mamma fotograf

Göteborg...!

Publicerad 2007-06-04 21:22:53 i Livet,

Okej.. en del vet.. en del vet inte...

men Björn har sökt jobb i Göteborg, som platschef på S.A.T.S.  var först nere på en gruppinfoträff, sen på en enskild intervju och sen ytterligare en intervju, med Vd:n... Mycket resor till Göteborg, långa resor med buss =sittsår!

Regionschefen ringde iaf i fredags och då MISSADE Björn samtalet, hörde inte telefonen, ringde tillbaka med då svarade inte chefen... så vi hoppades på att han skulle ringa idag.

Haft en underbart kul helg, vann ju ett vad i lördags... =)

Igår eftermiddag övade vi drama till Ukraina sen åkte jag till Bönergården där Björn + några till spela beachvolley. var där en liten stund och sen mellanlanda vi hemma och då fråga Björna om jag ville gå på restaurang - vilken tjej säger NEJ till det?!?!

Åkte in till Sing Thai och beställde de vanliga.. 3 små rätter, och då säger Björn "varför tror dyú att vi äter på restaurang då?"  För att han fick jobbet!!!!!  Dumma man, han fick reda på det i lördags och hållt det hemligt för mig 1 ½ dag!!!

 Så ja.. vi flyttar till Göteborg... Härligt!Måste oxå tillägga att vi hade en supermysig cellgruppsavslutning idag, köpte glass på grillen som vi käka i parken sen... helt underbar dag! Hoppas du haft det oxå?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

var bloggId= '4fe16bf6ddf2b35399496e82'; var is_pro = false;