fru mamma fotograf

Barnvagnstankar

Publicerad 2011-03-04 10:18:22 i Things to Lillnorpan,






  

Hmm... detta med barnvagn alltså. Svårt dilemma tycker jag. Var ganska så säker innan på vad jag ville ha. Fyra fasta hjul, rejäl vagn som klarar av skogen, inga svängbara hjul, ingen trehjuling...   Men så är man och testar i butiken... kör lite. Fram och tillbaka...fram och tillbaka. Kanske ska vi ha svängbara ändå? För fy vad stor de känns med fyra fasta hjul! Inte en emmaljunga, alldeles för stora och klumpiga, inte en Brio - känns som en leksaksvagn. Teutonia verkar fin... hm.. kanske en sådan? Med svängbara hjul där fram?

Näe. Det är inte lätt ska jag säga. Inte för oss iaf. Men nu lutar det faktiskt mot en Emmaljunga Ozone eller Nitro. Svängbara hjul där fram, stor liggkorg men ändå ganska nätt. Eller en Teutonia Mistral S. Fördelen med den är att man kan vända handtaget och få de små hjulen bak och de stora fram.. Men mest lutar det mot Emmaljunga. Största problemet där är dock FÄRGEN! Gillar inte någon av deras färger till 100%....

I eftermiddag ska vi iaf ta en tur upp till Babyproffsen och kika på vagn - igen. Kanske kan vi bestämma oss och tom beställa?



Kommentarer

Postat av: Matilda H

Publicerad 2011-03-04 20:04:51

En liten erfarenhet som jag hört från några som har teutonia mistral....man kan knappt köra vagnen med de små hjulen bak så man vänder typ aldrig handtaget, så det viktpålägget och storlekspålägget det blir för den funktionen är inte värt det tycker dom som jag känner med den vagnen. Därav föll vårt val på teutonia fun istället för mistral.

Postat av: ELiN

Publicerad 2011-03-04 21:18:16

Tack för inputen Matilda! Är väl lite så vi känner oxå, hur mycket kommer man att använda det och hjälper det verkligen så mycket som man tror? Blir nog Emmaljunga helt enkelt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

elins

FOTOGRAFERA - fru - choklad - MAMMA - TRÄNA - VERA - villaliv - bakning - RECEPT - inredning -MYSA

var bloggId= '4fe16bf6ddf2b35399496e82'; var is_pro = false;